Gourmet Selection- smaken av det lille ekstra

Gourmet Selection- smaken av det lille ekstra

Kjøkkenet er et samlingssted for hygge og gode matopplevelser. Vi ønsket å komplettere vårt kjøkkensortiment med noe mer – og har lansert disse fantastiske gourmetproduktene fra Middelhavsområdene, Pakistan og Vietnam.

Importøren, Dardanos Fine Foods, har knyttet til seg små produsenter og generasjonsdrevne familiegårder, hvor råvarekvaliteten er i fokus. Topp kvalitet er også det viktigste kriteriet for oss i Kid Interiør når vi har valgt å lansere matvarer. Kvalitetsserien består av olivenolje, chiliolje, balsamico-eddik og pesto, i tillegg til Himalayasalt, peppermiks og tre andre spennende krydder.

Vi ønsker å inspirere det norske kjøkken til å bruke kvalitetsprodukter i matlagingen, og å vise at ved å legge til kun få gode oljer og krydder, kan man tilføre en smak som gjør en forskjell og som enkelt løfter matopplevelsen et nivå opp. Balsamico-eddiken produseres hos kjente italienske familiebedrifter, mens krydderleverandøren er en av de største familiebedriftene i Tyrkia. Balsamico-eddiken fra Modena er av meget eksklusiv sort og er lagret på eikefat i 15 år. Leverandøren av vår pesto er en liten familiebedrift hvor far, sønn og svigerdatter selv deltar i produksjonen.

Produktene i serien:

Olivenoljen og chilioljen produseres i det nordlige Egeerhavsdistriktet i Tyrkia. Dette distriktet er verdenskjent for produksjon av olivenolje. Produktene inneholder kaldpresset og håndplukkede kvalitetsoliven. Denne type olivenolje regnes som den sunneste man kan bruke i matlaging.

Oregano, chiliflak og middelhavsmiks kommer fra nordvest i Tyrkia (ved Izmir), og alle tre er naturlige velsmakende krydder uten tilsetninger. Vår peppermiks er fra Vietnam, med en balansert miks av sortpepper, hvitpepper og rosépepper av høy kvalitet. Himalayasaltet er fra Pakistan. Saltet er 100% naturlig, ikke kjemisk bearbeidet eller tilsatt syntetiske mineraler, og er et av de reneste saltene som finnes i verden. Balsamicoeddiken er fra Modena i Italia og er et toppkvalitetsprodukt fra gourmetprodusenten Mussini. Produktet er lagret i 15 år på eikefat, og er uten tilsatt sukker og glykose. Pesto kommer fra Sør-Italia og er laget av fersk basilikum.

Gourmet selection olivenolje