Slik innreder Camilla Pihl med sin egen kolleksjon

Slik innreder Camilla Pihl med sin egen kolleksjon

De unike og stilrene produktene i kolleksjonen Atelier Camilla Pihl er håndplukket av Camilla og nøye utvalgt. Derfor er det ingen overraskelse at hun fyller sitt eget hjem med kolleksjonen - og resultatet kunne ikke vært mer inspirerende.

«Jeg elsker å myke opp hjemmet mitt med de gode naturmaterialene i lin - og ikke minst legge meg i verdens mykeste sengetøy!» Forteller Camilla.

I kolleksjonen finner du både pynteputer, gardiner og duker i eksklusive linkvaliteter, alle produsert av 100% europeiske linfibre. Lintøyet passer også perfekt sammen med den organiske keramikken.

«Krukkene og fatene er fine både med og uten blomster, de er et smykke i rommet - jeg synes de er veldig fine!»

Hun fortsetter:

«I tillegg gjør håndklærne badet mitt ekstra fint. Jeg elsker virkelig kolleksjonen så mye, og har gledet meg som et lite barn til å få produktene hjem i eget hus.»

Stuen til Camilla Pihl med massevis av krukker og fat i hvit og svarte nyanser

I stuen har Camilla skapt en delikat og behagelig lounge med en stilren, nordisk look. De florlette lingardinene gir en eksklusiv og myk hotellfølelse, som gir en pen kontrast til den rustikke keramikken. Camilla elsker å bruke krukker og fat fra Atelier for å gi liv til hele huset!

«Slik styler jeg mine krukker og fat!

Fatene bruker jeg til å servere deilige salater, eller som fruktskål på kjøkkenet. Jeg har også et fat stående på spisebordet som pynt. Jeg har et fat på en skjenk i gangen hvor jeg legger solbriller og nøkler, pluss et ute som er fylt med vann og litt blomster. De fungerer til alt!

Krukkene har jeg stående litt rundt omkring i alle rom. Enten alene, eller sammen i grupper som små stilleben. Elsker å fylle de med fine grener eller blomster, da de selvsagt er vanntette."

Lyse krukker og fat med grønne planter på lyst kjøkkenbord i tre
Produkttag med sitat fra Camilla Pihl

Hva skaper vel et mer innbydende soverom enn et delikat, silkemykt sengetøy og lingardiner som blafrer i vinden? Som resten av kolleksjonen er sengetøyet fra Atelier i stilrent design med delikate mønstre og farger som passer perfekt inn hjemme hos Camilla. Og med sin eksklusive kvalitet gir sengetøyet i tillegg optimal komfort. Dette sier Camilla om sengetøyet fra Atelier:

«Sengetøyet er laget i stenvasket bomullssateng av høy kvalitet med en trådtetthet på 300TC. Med andre ord - det er veldig veldig mykt og godt mot huden! Samtlige jeg har møtt som har gått til innkjøp av sengetøyet sier at det er det beste de noensinne har sovet i. True story!

Jeg ville også lage et sengetøy i bomullskrepp, da det også er noe av det beste jeg vet. Å sove godt er viktig, så det å unne seg litt luksus i de timene man skal slappe av synes jeg er en god ting!»

Nærbilde av hvitt sengesett med striper i seng og bilder av familien på nattbordet
Stripet krepp sengesett i hvit og beige fordan vindu med solglimt

Med den minimalistiske og tidløse looken Atelier-kolleksjonen har er det enkelt å innrede alle rom i hjemmet. En perfekt måte å skape en rød tråd på! Camilla har elementer fra kolleksjonen overalt hvor hun synes de passer. For eksempel også på uteplassen!

«De delikate fargene i kolleksjonen gjør at jeg enkelt kan style disse produktene i alle rom i huset mitt. Jeg elsker hvordan de grafiske elementene som stripene i putene og strukturen i keramikken bryter med de myke materialene og duse fargetonene i kolleksjonen! Produktene fungerer som både statement-piece og tidløst, klassisk design.»

Uteplass med mye treverk, hvite og svarte krukker og fat og loungestoler med stripete pyntepute
Uteplass med krukker, grønne planter og pynteputer i lin
Atelier Camilla Pihl logo