Premium Collection

De aller beste kvalitetene

Vår Premium Collection består av våre aller beste kvaliteter, laget av eksklusive materialer. Vi tror kvaliteter som er tidløse og har lang levetid bidrar til en mer bevisst måte å leve på, at vi tar bedre vare på omgivelsene vi lever i, og tingene vi omgir oss med.

Cairo og Luxor egyptisk bomull sengesett er våre fineste kvalitetssengesett. De er i 100% satengvevet egyptisk bomull, som kjennetegnes ved en fantastisk glatt, myk og fin overflate med en helt spesiell glans. Egyptisk bomull har meget høy holdbarhet, og vil holde seg like fint vask etter vask. Disse sengesettene er ett godt valg om du er ute etter den gode, lukseriøse hotellfølelsen hjemme på eget soverom.

Den beste sovekomfort

For en fullkommen premium seng, anbefaler vi også laken fra Premium Collection. Du kan velge laken i egyptisk bomull, som har den myke og glansfulle overflaten og en overlegen styrke og holdbarhet. Eller du kan gå for perqale-laken, som har en tettvevd struktur med ekstra mange fine bommulstråder. Det har en trådtetthet på 200. Både laken og sengesett i perqale har en myk overflate, og gir en sval følelse mot huden natten igjennom. 

Helt naturlige materialer

Et sengesett i lin er deilig og varmt om vinteren, men også svalende om sommeren. Linnen lin sengesett er av 100% lin som er et naturlig materiale med en unik struktur og overflate. Å sette lin på sengen gir soverommet et romantisk, og noe mer rustikk preg. Kombiner med et mykt og eksklusivt ullpledd i ren ull, som kan fungere som sengeteppe. En fantastisk fin og behagelig seng, med helt naturlige materialer!   

Premium kvaliteter til stuen!

Til denne kolleksjonen har vi plukket ut varige, solide og tidløse produkter du kan bruke i mange år. Silke er et naturlig fiber som brukes til fremstilling av tekstiler. Det er et slitesterkt materiale, som har god holdbarhet. I vår Premium Collection finner du gardiner i håndvevet, garnfarget Mulbury-silke av indisk opprinnelse. De har en nydelig tekstur og er fôret for å unngå falming og sikre at gardinen henger med pent fall. Vi har også premium pynteputer og pynteputetrekk i silke, lin og jaquardvevet bomull som passer inn i denne luksuriøse og kvalitetsbevisste stilen.