Body&Mind - Yoga og hjemmetrening

Vi har lansert yoga-kolleksjon! Skap ditt eget yogastudio hjemme. En liten krok som bare er din, hvor du kan du utføre noen minutters morgenyoga, ta små pustepauser gjennom dagen eller roe ned med kveldsmeditasjon før leggetid.

Det holder ofte med en yogamatte eller treningsmatte til å begynne med – etter hvert vil du kanskje finne nytte i annet praktisk støtteutstyr, som sittepute, yoga-bolster og blokk. Les gjerne mer om hvordan du bruker yoga- og treningsutstyret. Her er alt du trenger til hjemmetrening:

Treningsmatte i bærekraftig naturkork

 

Treningsmatten er laget av antibakteriell kork festet til en gummibase som gjør at den ligger stødig på gulvet. Den har dermed en behagelig treningsoverflate og er myk mot hud og føtter. Matten gir et godt grep for de ulike yogaposisjonene, og du unngår å skli under øvelsene.

Yogamatte med multistropp

Yogamatten er også laget av det samme, gode korkmaterialet, og kommer med en praktisk bærestropp som gjør matten enkel å ta med seg rundt. Stroppen kan også brukes til stretchingøvelser, eller å komme seg inn i yogastillinger og holde stillingen stabil over tid. 

Yoga-blokk

En yoga-blokk gir god støtte og stabilitet i yogaøvelsene. Den er fast og kompakt i 100% naturmateriale, og hjelper deg å nå dypere inn i stillingene. En slik blokk er nyttig både for nybegynnere i yoga og de mer erfarne.

Massasjeball og massasjerulle

En massasjeball er særlig god på ømme punkter mellom skulderbladene. Kan enkelt brukes mot veggen eller på gulvet. Det kan være fint å benytte slik massasje etter trening, eller eller en lang dag foran datamaskinen. Vi har både enkle og doble massasjeballer! En massasjerulle har samme effekt, men for de større muskelgruppene som lår og rumpe.

Meditasjonspute og bolster

Ved meditasjon er det viktig å sitte behagelig, og finne roen. Denne dekorative meditasjonsputen passer perfekt til en behagelig lotusstilling, eller som en anvendelig sittepute. Kan gjerne brukes sammen med Body & Mind yoga sittepute for ekstra hjelp til en behagelig sittestilling.

Det er også nyttig med en myk og støttende yoga bolster. Den er fin å bruke til Yin Yoga, som kne- eller nakkestøtte, og er veldig god som posisjonsstøtte for nybegynnere.

I vår nye yoga-kolleksjon har vi også mange andre nyttige produkter ved siden av treningsverktøy. Praktiske treningsbager som er spesiealtilpasset yogamatten, drikkeflaske som holder drikken kald, fine håndklær til svette økter og duftlys til meditasjonen er noe av det du finner!

Bruk, vedlikehold og rengjøring

Pass på at hender og føtter er tørre og rene når du bruker matten, og ikke bruk sko. For å få et godt grep på matten eller blokken, er det lurt å unngå håndkrem, fotkrem eller oljer på huden. En litt fuktig overflate gir et godt grep, så ikke vær redd for å svette! Du kan også spraye litt rent vann under hender og føtter for å unngå å skli.

Tørk gjerne over matten eller blokken med en fuktig klut før første gangs bruk. Kork er et naturlig selvrensende og antibakterielt materiale, og trekker ikke til seg støv eller fett. Vask matten eller blokken omtrent en gang i måneden, eller etter en ekstra aktiv time. Bruk en fuktig klut med varmt vann og litt sitron for å fjerne fettstoffer fra huden som kan bygge seg opp over tid. Unngå såpestoffer, og vask kun forsiktig for hånd. La matten lufttørke helt etter hvert bruk før du eventuelt ruller den sammen.

Det er normalt at matten vil skifte noe farge over tid.