Alle hagemøbler & utepotter 30% ved kjøp minst 2 produkter! | Vi har stor pågang, takk for tålmodigheten! 👩🏻‍🔧 📦

Hengekøyer

Slumre i en hengekøye i hagen på en varm sommerdag! Våre myke og behagelige hengekøyer er et perfekt tillegg til uterommet. Enten du vil lese en bok, ta en lur eller bare nyte solen, finner du den ideelle hengekøyen hos oss. Utforsk vårt utvalg og skap din egen avslappende oase i hagen eller på terrassen. Se vårt utvalg her!

2 produkter

Hengekøyer

Hengekøye i hagen

På sommeren er vi gjerne litt ekstra opptatt av å nyte dagene og slappe av, og mange foretrekker å tilbringe tiden ute i frisk luft. Vi trekker ut på verandaen, setter oss i hagen eller legger oss til rette i parken for å få en pustepause i hverdagen på disse varme dagene.

I år er hengekøyen populær som aldri før. En hengekøye i hagen er ikke bare ypperlig for å ta seg en lur på en lat sommerdag, men er også med på å sette sitt eget preg på ditt uterom. Senk skuldrene og nyt en god bok og et glass med noe kaldt å drikke mens du duver fra side til side.

Et praktisk alternativ til hagemøbler

Mulighetene er mange for å lage en innbydende utelounge. En klassisk gjenganger i mange uterom er sittegruppen med bord og stoler. En myk og behagelig hengekøye er likevel også en glimrende addisjon til uteplassen. La den komplimentere hagemøblene på terrassen eller skap din egen oase i hagen med lykter og lys der du kan lene deg tilbake og slappe av i sommervarmen.

Hengekøyen er også praktisk. For eksempel kan du bruke den både på balkongen, i hagen eller i nærmeste park. Du kan også feste den til masten på seilbåten og nyte frisk sjøluft mens du svaier frem og tilbake, eller du kan rett og slett henge den opp innendørs. Har du ikke trær i hagen hvor du kan henge opp hammocken, kan du for eksempel feste kroker i husveggen. Det finnes også hengekøye med stativ.

Hengekøyer i ulike stiler

Du finner hengekøyer i mange ulike farger, materialer og stiler. Enten du foretrekker enkel og elegant eller luksuriøs og forseggjort med frynser, blonder og ulike mønstre, så kan du finne noe som passer din smak.

En klassisk hengekøye i bomull kan kanskje virke kjedelig, men med enkle grep vil den bli midtpunktet i uteloungen og plassen der alle vil tilbringe en solfylt dag. Frisk opp med tepper og puter som står i stil med resten av interiøret i uterommet, så har du en innbydende plass å slumre i sommervarmen. Plassering av hammocken er også av betydning. Er du for eksempel heldig nok til å ha trær i hagen, så kan du skape en frodig og iøynefallende lounge med vimpler og lyslenker rundt grenene.