Hageputer

  Gi hagemøblene et nytt liv med lekre uteputer

  Bruk av hageputer er en enkel og rimelig måte å oppgradere utemøblene på. Miks og match pynteputer med pledd og interiør i ulike farger eller i samme stil, og vips får hagemøblene et nytt liv! Kombiner gjerne stilen på uteputene med stilen på borddekkingen for et helhetlig inntrykk.

  Godstolen bør selvfølgelig også få litt oppmerksomhet. Når solen titter frem er det ekstra deilig å kunne synke ned i en stol med myke og deilige puter og bare slappe fullstendig av mens man nyter varmen.

  Lag en oase av sitteputer ute

  Uterommet skal gjøres litt ekstra koselig, vi tilbringer jo mye tid her både på våren og sommeren. Hvis du har en hage, hva med å lage en liten oase i skyggen når solen steker som verst? 

  Plukk ut hageputer i ulike farger og fasonger og plasser dem under et tre, en parasoll eller et seil. Det skal ikke mer til. Lag noe god mat og drikke, og inviter venner og familie på piknik i egen hage!

  Oasen kan nytes hele dagen – når mørket faller på, kan du slynge en lyslenke rundt parasollen og skape litt ekstra stemning. Tenn noen telys og plasser dem i lyslykter, finn frem noen pledd og sett på litt god musikk og nyt. 

  Puter til små og store utemøbler

  Med gode og myke sitteputer ute, kan du nyte lange kvelder ved middagsbordet under åpen himmel uten å bekymre deg for at det blir ubehagelig for kroppen. Har du en benk langs bordet, er det fint med en stor og lang sittepute, mens til hagestoler er det fint med litt mindre puter. Ikke glem puter til ryggen!

  Hos Kid har vi også puter med håndtak. Disse er en super investering både for egne utemøbler men også for å for eksempel bruke i parken, på stranda eller i båten. De er enkle å frakte, lekre å se på og gode å sitte på.

  Skap stilen du ønsker med våre hageputer i sesongens fineste farger! Se vårt utvalg på nett, eller kom innom en av våre butikker.