• Uterom

  Uterom

  Mix & Match: Hagemøbler & utepotter 50% ved kjøp minst 2 produkter* | Loungemøbler 30% ved kjøp av minst 2 produkter

  *Mix & Match! Utemøbler opptil 50% ved kjøp av to eller flere. Gjelder ved kjøp av 2 varer eller flere: 50%: Alle utemøbler unntatt Viola, Verona,Alessandra, Arezzo, Valoria og Vienna. 30%: Viola, Verona, Alessandra, Arezzo, Valoria og Vienna. t.o.m. 11/8. 

   

  109 produkter
  Sesongens hagemøbler 2024
  10 tips til en innbydende uteplass
  Du har sett 24 av 109
  Vis mer

  Uterom

  Skap din egen oase med nye hagemøbler

  Når våren og sommeren står for dør, er det på tide å gjøre hage og uterom klart til avslappende dager i solen og hyggelige måltider under åpen himmel. I en årstid der vi oppholder oss mye ute i hagen, på balkongen eller på terrassen, er det ekstra koselig å gjøre uteplassen til et behagelig sted å være.

  Men hvor begynner man egentlig? Vi ønsker å gi deg litt uteplass-inspirasjon, og anbefaler å begynne med de største tingene, og deretter fokusere på detaljene. Først bør du legge en plan for hva du ønsker av hagemøbler, det er nemlig mye å velge mellom og utallige muligheter. Har du mye plass og ønsker et spisebord, eller kanskje en større sittegruppe? Hva med en god hagestol under treet så du kan nyte en god bok i skyggen på en varm dag?

  Med lekre utemøbler, utestoler, solstoler og hagestoler kan du skape din egen oase uansett om du har en stor hage eller liten balkong.

  Magisk stemning med utepotter

  Når møblene er på plass, kan du begynne med detaljene. Ta deg god tid og husk å kose deg underveis, interiør skal være gøy! Med prangende busker og blomster i lekre blomsterpotter ute kan du skape en magisk stemning slik at lange solfylte dager og sene sommerkvelder kan nytes til det fulle.

  Gå til innkjøp av noen fine blomster og planter som kan sprite opp en ellers så grå balkong, og plasser dem i passende utepotter. Størrelsen på uterommet spiller ingen rolle, planter i dekorative utekrukker vil uansett gi uteplassen et stort løft.

  Hvilken utepotte du velger har også noe å si for hvor godt plantene dine holder seg. Hvis du for eksempel har en plante stående i en potte utendørs over vinteren, er det stor sjanse for at denne sprekker hvis den ikke er frostsikker.

  Behagelige sitteplasser med hageputer

  Hageputer er selvfølgelig også et must når du dekorerer uterommet. Hagemøblene skal være gode å sitte i, og med pynteputer og sitteputer ute blir de både behagelige og innbydende å se på. Velg dine favorittputer og miks med deilige pledd så du kan nyte sene sommerkvelder med venner og familie.

  Se vårt utvalg hagemøbler, hagestoler, utestoler, utepotter, sitteputer og hageputer på nettsiden, eller ta en tur innom våre butikker, så hjelper vi deg gjerne med å oppgradere uteområdet ditt slik at du kan nyte både våren og sommeren til det fulle.

  For flere tips til hvordan dekorere uteplassen, kan du her lese mer om hvordan skape en hyggelig uteplass.