Hagemøbler

Skap din egen oase med nye utestoler, solstoler og hagestoler

Ønsker du å oppgradere uteplassen med nye hagemøbler? Med ulike sammensetninger av hagemøbler kan du skape en uteplass som imøtekommer dine behov. Enten det er å skape et samlingspunkt for sosiale grillkvelder, en ny favorittplass for avslapning under solskinnet eller gi muligheten til å ta et avbrekk fra solens hete og kunne nyte en god bok i skyggen. Uansett behov, har du med hagemøbler mulighet til å skape akkurat den uteplassen du ønsker. 

Slik kan du dekorere uteplassen

Når du har møblert uteplassen, er det tid for å dekorere uteområdet slik at uteplassen gir den stemningen du ønsker. Hos Kid kan du velge blant et stort utvalg uteduker, pynteputer, pledd, kurver, tepper og andre dekorelementer. Her er det kun fantasien som setter grenser, både når det gjelder stil- og fargevalg. 

Ønsker du en uteplass som samstemmer med interiøret og fargevalget inne i din bolig, kan du velge dekorelementer som fanger opp disse stilvalgene. Du kan på den måten skape en sømløs overgang mellom boligens inne- og uteområde. Ønsker du derimot å være litt mer leken i fargevalgene, kan du velge puter, pledd og andre dekorelementer som skaper kontrast til boligens stilvalg og som dermed bidrar til å gi uteplassen en helt egen stemning og karakter.

For flere tips til hvordan dekorere uteplassen, kan du her lese mer om hvordan skape en hyggelig uteplass

Finn utemøbler som kan holde sesong etter sesong

Ikke bare skal hagemøblene ta seg godt ut og bidra til å skape et innbydende uteområde, vi ønsker også at de skal være enkle å vedlikeholde og at de er like fine sesong etter sesong. For å kunne nyte hagemøblene i mange år fremover, er Kid sine hagestoler, krakker og blomsterpotter UV-behandlet slik at de ikke falmer i solen. Dette bidrar også til å gjøre utemøblene mer robuste for all slags vær. Og når du ønsker å sette hagemøblene vekk for vinteren, er de svært enkle stable slik at de ikke krever så mye plass mens de oppbevares til neste sesong.

Se vårt utvalg hagemøbler på siden eller ta en tur innom våre butikker, så hjelper vi deg gjerne med å oppgradere uteområdet ditt!