Hagemøbler

  Mix & match, kjøp minst 2 produkter, og få 30%!

  *Kombiner som du ønsker, gjelder alle produkter merket med "Mix & Match!". Gjelder f.o.m. 6/5 t.o.m. 14/7, ved kjøp av 2 eller flere, tilbudet gjelder hagemøbler & utepotter Vida og Vita og kan ikke kombineres med andre tilbud.

  Sjekk ut årets nye kolleksjon med utemøbler - flere av favorittene har kommet i nye delikate farger. Våre utemøbler produseres i en høy kvalitet som tåler vær og vind og er behandlet med anti-UV-coating så de reduserer falming i sollys. Finn dine sommerfavoritter blant våre utestoler, utebord og krakker.

  Les mer om sesongens hagemøbler

  44 produkter
  10 tips til en innbydende uteplass

  10 tips til en innbydende uteplass

  Les her
  Du har sett 24 av 44
  Vis mer
  Sesongens hagemøbler 2024

  Sesongens hagemøbler 2024

  Les her

  Hagemøbler

  Skap din egen oase med nye utestoler, solstoler og hagestoler

  Ønsker du å oppgradere uteplassen med nye hagemøbler? Med ulike sammensetninger av hagemøbler kan du skape en uteplass som imøtekommer dine behov. Enten det er å skape et samlingspunkt for sosiale grillkvelder, en ny favorittplass for avslapning under solskinnet eller gi muligheten til å ta et avbrekk fra solens hete og kunne nyte en god bok i skyggen. Uansett behov, har du med hagemøbler mulighet til å skape akkurat den uteplassen du ønsker.

  Slik kan du dekorere uteplassen

  Når du har møblert uteplassen, er det tid for å dekorere uteområdet slik at uteplassen gir den stemningen du ønsker. Hos Kid kan du velge blant et stort utvalg uteduker, pynteputer, pledd, kurver, tepper og andre dekorelementer. Her er det kun fantasien som setter grenser, både når det gjelder stil- og fargevalg.

  Ønsker du en uteplass som samstemmer med interiøret og fargevalget inne i din bolig, kan du velge dekorelementer som fanger opp disse stilvalgene. Du kan på den måten skape en sømløs overgang mellom boligens inne- og uteområde. Ønsker du derimot å være litt mer leken i fargevalgene, kan du velge puter, pledd og andre dekorelementer som skaper kontrast til boligens stilvalg og som dermed bidrar til å gi uteplassen en helt egen stemning og karakter.

  For flere tips til hvordan dekorere uteplassen, kan du her lese mer om hvordan skape en hyggelig uteplass.

  Finn utemøbler som kan holde sesong etter sesong

  Ikke bare skal hagemøblene ta seg godt ut og bidra til å skape et innbydende uteområde, vi ønsker også at de skal være enkle å vedlikeholde og at de er like fine sesong etter sesong. For å kunne nyte hagemøblene i mange år fremover, er Kid sine hagestoler, krakker og blomsterpotter UV-behandlet slik at de ikke falmer i solen. Dette bidrar også til å gjøre utemøblene mer robuste for all slags vær. Og når du ønsker å sette hagemøblene vekk for vinteren, er de svært enkle stable slik at de ikke krever så mye plass mens de oppbevares til neste sesong.

  Se vårt utvalg hagemøbler på siden eller ta en tur innom våre butikker, så hjelper vi deg gjerne med å oppgradere uteområdet ditt!