Møbler opptil 50%! | Solskjerming opptil 50%! | Fiberdyner og puter 50%!

  Utepotter

  Lekre utepotter gjør hagen og terrassen ekstra koselig. Hos oss finner du små og store utekrukker og blomsterpotter til stauder, trær, busker og sommerblomster. Velg mellom flere farger og fasonger og la deg inspirere til utesesongen!

  19 produkter

  Utepotter

  Når sommersesongen står for dør, søker mange inspirasjon til uterom og hage. Været bringer oss utenfor husets fire vegger og vi ønsker å bruke mer tid på å gjøre det fint rundt oss ute. Det er imidlertid ikke bare hagemøbler, puter og lykter som legger til rette for en behagelig atmosfære, planter og potter utendørs setter også sitt preg på uterommet. Med prangende busker og blomster i lekre utepotter kan du skape en magisk stemning slik at lange solfylte dager og sene sommerkvelder kan nytes til det fulle.

  Skap en grønn oase på balkongen

  Ikke alle har en stor hage eller veranda tilgjengelig, men heldigvis finnes det masser av inspirasjon for de med mindre balkonger. Størrelsen på uterommet spiller nemlig ingen rolle, planter i dekorative utekrukker vil uansett gi uteplassen et stort løft. Selv en liten og kjedelig grå balkong kan gjøres om til en frodig grønn oase med planter og trær i passende potter. Plasser dem i klynger, heng dem opp i en vegghengt utepotte eller la dem klatre lags rekkverket – alt ettersom hva slags stil du ønsker på din balkong.

  Velg riktige blomsterpotter ute

  Flere tenker kanskje ikke over hva slags utepotte de velger, fordi plantene uansett er så fine å se på. Men valg av krukker til å ha ute er likevel noe det er verdt å legge litt vurdering i. For eksempel får uterommet et helt annet uttrykk om du planter blomsten i en svart betongpotte enn om du velger en fargesprakende utekrukke i plast. Begge stiler kan være med på å skape en lekker uteplass, men atmosfæren blir ganske ulik.

  Hvilken utepotte du velger har også noe å si for hvor godt plantene dine holder seg. Hvis du for eksempel har en plante stående i en potte utendørs over vinteren, er det stor sjans for at denne sprekker hvis den ikke er frostsikker. Her er krukkens størrelse og fasong viktig, fordi jord som fryser trenger plass til å utvide seg. Planter og blomster liker heller ikke å bli stående med røttene i vann, og spesielt i Norge hvor det regner mye kan det derfor være lurt å velge en utepotte med hull i bunnen.

  Små og store utekrukker i flere farger

  Hos Kid finner du både små og store utepotter i flere ulike farger og fasonger slik at du kan velge din favoritt. Noen av våre potter kan også benyttes som en praktisk krakk eller et koselig lite sidebord. La deg inspirere av vårt utvalg utekrukker på nett eller ta en tur innom en av våre butikker, så hjelper vi deg å finne riktige potter til dine planter! Hvis du ønsker tilbyr vi også klikk og hent, slik at du enkelt kan bestille fine utepotter på nett og deretter hente dem i din nærmeste butikk.