Uteduker

Dekk opp ute! Det blir ekstra fint på uteplassen med en sommerlig uteduk, Vi har et bredt utvalg lettstelte, belagte duker. Våre duker er uten PVC-belegg og PFAS-impregnering for en mer positiv innvirkning på miljøet. Dukene beholder selvfølgelig den samme gode vannavvisende effekten! Les mer om våre ute duker her:

9 produkter

Uteduker

Vi har et bredt utvalg av uteduker

Vi har et bredt utvalg av uteduker som passer til enhver smak og stil. Enten du ønsker en ensfarget duk eller en med et mønster, vil du finne det du trenger hos oss. Velg blant forskjellige størrelser og former for å finne den perfekte uteduken for deg og ditt utemiljø.

Lettstelte og belagte uteduker

Våre uteduker er belagte for å gi dem den optimale vannavvisende effekten. De er også enkle å rengjøre og vedlikeholde. Du trenger ikke å bekymre deg for vanskelige flekker eller skitt – vår uteduk er lett å tørke av og holde ren.

En positiv innvirkning på miljøet

Vi er opptatt av å tilby produkter som har en positiv innvirkning på miljøet. Våre uteduker er derfor uten PVC-belegg og PFAS-impregnering, noe som gjør dem mer miljøvennlige enn mange andre alternativer på markedet. Du kan nyte sommeren med god samvittighet når du velger en av våre uteduker.

Skap et hyggelig utemiljø

En uteduk kan være med på å skape et hyggelig og innbydende utemiljø. Med vårt utvalg av uteduker kan du sette ditt eget preg på uteplassen og gjøre den til et sted du og dine gjester vil trives. Velg en duk som passer til ditt utemiljø og som gjør sommerkveldene enda mer behagelige.

Vi håper du finner en uteduk som passer til ditt behov og som vil gjøre sommeren enda mer behagelig. Ta en titt på vårt utvalg og les mer om de forskjellige alternativene vi tilbyr.