Utemøbler

Mix & Match: Hagemøbler & utepotter 50% ved kjøp minst 2 produkter* | Loungemøbler 30% ved kjøp av minst 2 produkter

*Mix & Match! Utemøbler opptil 50% ved kjøp av to eller flere. Gjelder ved kjøp av 2 varer eller flere: 50%: Alle utemøbler unntatt Viola, Verona,Alessandra, Arezzo, Valoria og Vienna. 30%: Viola, Verona, Alessandra, Arezzo, Valoria og Vienna. t.o.m. 11/8. 

 

41 produkter
10 tips til en innbydende uteplass

10 tips til en innbydende uteplass

Les her
Sesongens hagemøbler 2024

Sesongens hagemøbler 2024

Les her
Du har sett 24 av 41
Vis mer

Utemøbler

Skap en elegant spiseplass utendørs

Her kan du se vår samling av utemøbler, perfekt tilpasset den nordiske sommeren! Hos oss finner du et bredt utvalg av utemøbler som vil hjelpe deg med å skape den drømmeuteplassen du alltid har ønsket deg. Uansett om du ønsker en elegant spiseplass for familiemiddager ute eller et avslappende loungeområde for hyggelige sommerkvelder med venner, har vi de perfekte utemøblene for deg.

Kvalitetsmøbler som tåler det norske klimaet

Våre utemøbler er produsert med fokus på kvalitet og komfort. Utestolene er laget av matt Polypropylen, som gir møblene en moderne og stilfull look samtidig som de er holdbare og motstandsdyktige mot vær og vind. Utesmøblene har en UV-coating som beskytter mot falming fra solen, og som bidrar til å øke levetiden til møblene. Dette er spesielt viktig i det norske klimaet hvor været kan være skiftende og utfordrende. 

 

Utforsk vårt brede utvalg av utemøbler

Vårt sortiment inkluderer et bredt utvalg av komfortable utestoler, blomsterpotter og utebord som vil bidra til å skape den perfekte uteplassen. Enten du foretrekker klassiske design eller moderne estetikk, vil du finne utemøbler som passer din stil og preferanser hos oss.