Møbler designet i Norge og bygget i Europa

Vi mener kvalitetsmøbler ikke skal koste for mye - derfor har vi utviklet en helt ny kolleksjon stilrene og solide møbler som leverer på både god design og god pris!

Designet i Norge

Møblene fra forms+objects er utviklet og designet i Lier utenfor Drammen. Designteamet bak kolleksjonen har mer enn tjue års erfaring fra møbelindustrien og mange års tekstilkompetanse. I tillegg til å lage møbler som ser fine ut, har designerne vært opptatt av kvalitet, holdbarhet og funksjon. Dette er møbler som ikke bare ser fantastiske ut, men også leverer på komfort og varer over tid.

Designprosessen bygger på omfattende kunnskap om konstruksjon og materialer. Valgene av robuste treverk, komfortable fiberfyll og naturmaterialer som hamp, bomull og ull er gjort nøye for å gi rett komfort og finish. Møblenes fasong og farge er tilpasset den skandinaviske stilen, og med elementer av trend kombinert med tidløst design er dette møbler som passer i de fleste hjem, minimalistisk eller elegant.

Europeisk håndverk

Møblene er produsert i fabrikker i blant annet Litauen og Estland. Våre europeiske møbelfabrikker har lang fartstid innen møbelproduksjon og produserer møbler for flere store møbelvarehus. Ved valg av fabrikk og produsent var det viktig for oss å være trygge på at møblene ble konstruert med godt håndverk og fokus på detaljer, slik at hvert enkelt møbel blir robust, solid og i høy kvalitet.

Utviklet etter skandinaviske kvalitetskrav

I utviklingen av møblene har vi lagt vekt på kvalitetskrav og prinsipper som bygger på norske og skandinaviske håndverkstradisjoner og møbelproduksjon. Snur du en av våre sofaer på hodet vil du se den samme solide konstruksjonen som i en norskprodusert sofa, nøyaktig og rett materialvalg – både på undersiden i konstruksjonen og i de synlige detaljene.

God kvalitet til god pris - les mer om våre møbler her!

Stuebilde med mørk grønn-grå vegg, lys sofa og teppe, trefarget hylle, svart stuebord og detaljbilde av et trefarget skap