Sesongens hagemøbler 2024

Sesongens hagemøbler 2024

Vi flytter ut med sesongens hagemøbler for vår og sommer! Sjekk ut årets nye kolleksjon med utemøbler - flere av favorittene har kommet i nye, freshe farger da det glade og lekne trender i år. Våre utemøbler er fine og praktiske til både inne- og utebruk. De tåler vær og vind og er behandlet med anti-UV-coating som reduserer falming. Finn dine favoritter og få det ekstra fint på uteplassen din i år!
Dekket bord utendørs med hvite hagestoler
utemøbler, stoler i flere farger

Alle utemøbler

Nyheter!

Årets store nyhet for uteplassen er Vienna loungesett. I denne serien finner du både sofa, som også fungerer som moduler så du kan bygge den større om du vil, bord til sofaen og du får loungestoler som matcher. Møblene har vannavstøtende puter og er laget i imitert teak.    

Nytt for året er også et stilig hagebord som matcher de fine plaststolene våre. Bordet kommer i sort og hvit, og kan enkelt matches med alle de herlige fargene stolene kommer i.

Frostsikre møbler til uteplassen

Utemøbler i et nordisk klima skal tåle mye forskjellige vær, både stekende sol, tunge regndager, frost og til tider sterk vind. Nettopp disse faktorene ble tatt i betraktning når våre utemøbler ble designet. Møblene er frostsikre, falmer ikke i sollys, er enkle å oppbevare og passer like fint inne som ute. 

utestoler i rød, grønn, gul og beige med tekst

La det bugne med potter og krukker i forskjellige størrelser på balkongen eller terrassen. Mange passer veldig godt ved inngangspartiet også, og Vita blomsterpotte kan snues og brukes som bord! Grønne planter på balkongen er trikset som gir deg en følelse av å sitte i en egen hyggelig mini hage.

Flotte utemøbler i kunstrotting

Disse stilige utemøblene passer perfekt ute på uteplassen for varme og lange sommerdager. Rottingmøbler er veldig trendy - men med kunstrotting får du både møbler som ser fine ut og som er holdbare i alt slags vær. De er også mye enklere å rengjøre for søl og pollen. 

Frostsikre utepotter i forskjellige farger og størrelser
Rottingstol