Strandmadrasser

Strandmadrass til avslappende sommerdager

Varme, solfylte sommerdager er til for å nytes. Mange trives med en avslappende dag på stranden, noen foretrekker egen hage eller terrasse, mens andre tar seg heller en tur i parken. Uansett om du liker å tilbringe late dager med måkeskrik og bølgeskvulp eller musikk fra radioen på kjøkkenet, er en strandmadrass alle tiders når du trenger noe komfortabelt å sitte på.

En strandmatte kan brukes alene, eller i kombinasjon med for eksempel en solseng. Hjemme på terrassen kan du enkelt lage en koselig krok for avslapning med en stor strandmadrass, flere puter og noen lyslenker. Len deg tilbake og nyt en god bok eller din favorittmusikk på øret. Skal du på båttur kan madrassen benyttes som et mykt underlag mens du forsyner deg med et rekesmørbrød og noe godt å drikke. Solmadrassen kan med andre ord brukes til så mangt.

Solmadrassen – det praktiske alternativet

Strandmatten er ikke bare komfortabel, den er også svært praktisk. En sammenleggbar strandmadrass tar liten plass og er dermed både enkel å oppbevare og fin å ta med seg på tur. Madrassene kan enkelt rulles eller brettes sammen, og med det funksjonelle bærehåndtaket kan du enkelt slenge den over skulderen.

Med andre ord er disse et veldig godt alternativ til en solseng eller en solstol, og mye lettere å bære med seg på piknik eller ombord i båten. En tykk strandmadrass er også betraktelig mykere og mer behagelig enn et vanlig strandhåndkle eller tynt strandteppe.

Len deg tilbake på en strandmadrass med ryggstøtte

Mange tenker kanskje at en solstol eller solseng er det mest behagelige alternativet for avslapning i solen. Med muligheten til å justere ryggen er det klart at En strandmadrass med ryggstøtte fungerer imidlertid vel så bra, og gir også god komfort når du skal slappe av i solen. Strandmatten er også mye mer praktisk å bære med seg

Velg blant flere ulike strandmatter

Hos Kid finner du solmadrasser både med og uten ryggstøtte. Våre madrasser er i 100 % polyester eller bomull, og finnes i flere farger, former og mønstre. Vi selger også solmadrasser med vannavvisende fôr på baksiden, slik at du kan sette deg på vått gress eller et annet fuktig underlag uten å bli våt. Finn din favoritt blant våre strandmadrasser på nett, eller ta en tur innom en av våre butikker.