Klassisk jul

Her finner vi den tradisjonelle julestilen til hus og hytte. Klassiske ruter kombineres med blomstermotiv, og fargeskalaen er preget av julerødt. Håndverkstradisjoner som broderi, strikk, flettet kurv, ull, klassisk julemotiv, nisser og kranser er viktige elementer for denne tradisjonelle stilen.

Velkommen til bords

Gjør julemiddagen litt ekstra koselig i år med nostalgiske mønstrede duker og matchende servietter. Skap høytid med røde brikker i velour, levende lys og gullfarget bestikk.

Pynt med elementer fra naturen - ekte granbar gjør seg godt både som bordpynt og som dekor ellers i huset. Lukter godt gjør det også!

Når en pepperkakebaker...

Nå er det jul igjen dere! Og gjett om vi gleder oss til å samles på kjøkkenet for den tradisjonsrike julebaksten med store og små. Hos Kid finner du flotte gaver til julekjøkkenet (eller julens vert eller vertinne?), og selvfølgelig morsomme kakeformer, kakebokser, slikkepotter m.m. - og et deilig krus eller to til den som helst sitter å holder bakeren med selskap.

Herlig nostalgi

Det er stemningsfullt med nisser og søte julemus på peisen, i trappa eller i godstolen! Blir du ikke litt nostalgisk? Og ekstra morsomt for barna.

Et bad eller kjøkken blir ekstra fint med røde gjestehåndklær med klassiske motiver. Disse er også supre vertsgaver!

Lunt soverom

Et klassisk soverom i julens farger - rødt og grønt. Velg mellom en klassisk stil med småblomstret sengetøy i bomull med røde puter og pledd, eller den klassike flanell i ruter eller tradisjonelle julemotiver.

Velg juleflanell med matchende nattskjorte! Snakk om hvor deilig det vil være å sitte benket foran tven i en myk nattskjorte og se tre nøtter til askepott.