SOLSKJERMINGSDAGER! All solskjerming opptil 50%

Hyggelig stemning med pynteputer til jul

Hyggelig stemning med pynteputer til jul

Ved å legge til eller bytte ut pynteputer kan du enkelt få julestemning i stua og på soverommet. Velg puter som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. Her er noen forslag til fine kombinasjoner av pynteputer til jul.

Myke puter med julemotiv

Pynteputer med julemotiv eller i julefarger er en enkel måte å pynte til jul på. Sett sammen flere puter i samme stil og fargetoner, eller kombiner ulike mønstre, farger og størrelser for et personlig preg. Det kan være fint å ha noen sesonguavhengige puter som du kan ha fremme hele året, for eksempel i beige, grønt og ruter, som du kan kombinere med andre puter etter sesong. 
 
1920px_Pynteputer_natulig_stue.jpg
 
1920px_Pynteputer_naturlig_jul.jpg
 
Sett gjerne sammen puter i forskjellige tekstiler, mønstre og farger i sofaen. Det gir også et elegant preg å matche putene med stilen og fargene på resten av interiøret, som på bildet til høyre over. Matche gjerne puter med gardinene, og kombiner pynteputer med pledd som passer til. 
 
1920px_Pynteputer_stue.jpg

Bytt til juleputetrekk

Du kan velge mellom ferdige puter med fyll, eller juleputetrekk som du kan tre på puter du allerede har. Velg noen fargetoner som går igjen i interiøret for et harmonisk uttrykk. Rødt og grønt er en klassisk og elegant kombinasjon. Lek gjerne med sammensetningen av puter i forskjellige former og størrelser. For et mindre tradisjonelt uttrykk er naturfarger sammen med grønt en fin kombinasjon.
 
1920px_Pynteputer_seng_putevar.jpg
 
1920px_Pynteputer_seng.jpg

Jul på soverommet

Også på soverommet kan du pynte med juleputer. Fullfør stilen med med julesengetøy og julepynt i vinduskarmen eller på nattbordet. Kanskje du til og med flotter deg med juletre på soverommet? Her kan du lese mer om jul på soverommet.

Skal du på hytta i jula? Husk juleputer til hytta, gjerne sammen med lune lammeskinn og myke pledd. Les mer om jul på hytta.

Her finner du mer juleinspirasjon. God jul!