Hyggelig stemning med pynteputer til jul

Ved å legge til eller bytte ut pynteputer kan du enkelt få julestemning i stua og på soverommet. Velg puter som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. Her er noen forslag til fine kombinasjoner av pynteputer til jul.

Pynteputer med julemotiv

Pynteputer med julemotiv eller i julefarger er en enkel måte å pynte til jul på. Sett sammen flere puter i samme stil og fargetoner, eller kombiner ulike mønstre, farger og størrelser for et personlig preg. Det kan være fint å ha noen sesonguavhengige puter som du kan ha fremme hele året, for eksempel i beige, grønt og ruter, som du kan kombinere med andre puter etter sesong. 

Sett gjerne sammen puter i forskjellige tekstiler, mønstre og farger. Det gir også et elegant preg å matche putene med stilen og fargene på resten av interiøret. Matche gjerne puter med gardinene, og kombiner pynteputer med pledd som passer til. 

Bytt til juleputetrekk

Du kan velge mellom ferdige puter med fyll, eller juleputetrekk som du kan tre på puter du allerede har. Velg noen fargetoner som går igjen i interiøret for et harmonisk uttrykk. Rødt, grønt og gull i putetrekkene og med broderte julemotiver gir raskt rommet julestemning. Lek gjerne med sammensetningen av puter i forskjellige former og størrelser. 

Pynteputer fra vår Premium Collection

For et eksklusivt og elegant uttrykk i julestuen, velger vi pynteputer fra vår Premium Collection. De er laget av holdbare kvalitetsmaterialer som silke og lin, og de vil vare i mange sesonger. Fargene og designene på produktene i Premium Collection er tidløse, så disse vil du ha glede av i lang tid fremover. Vi anbefaler også å fylle putene med innleggsputer i dun for et ekstra luksuriøst resultat. 

Jul på soverommet

Også på soverommet kan du pynte med juleputer. Det ser ekstra deilig ut å legge seg i en seng full av myke puter! Mange får også besøk i juleferien, og da er det hyggelig å pynte opp gjestesengen med juleputer. Fullfør stilen med med julesengetøy og julepynt i vinduskarmen eller på nattbordet. Det kan være alt fra ensfargede pynteputer til et julerutet flanellsengesett - eller en morsom nissepute som titter frem mellom hotellputene!