Tips til julegaveinnpakning

Julegaveinnpakning

Julegaveinnpakning

Tips og inspirasjon

Alt du trenger til gaveinnpakningen

Liker du å pakke inn gaver raskt og enkelt, eller gjør du gaveinnpakningen til en helaften med julemusikk, gløgg og pepperkaker til? Vi har julepapir, gavebånd og alt annet du måtte trenge. Her får du tipsene til hvordan du pakker inn de fineste gavene under treet!

De små detaljene

Det er ekstra hyggelig å gi bort gaver som er fint pakket inn, men det trenger ikke alltid være de mest avanserte gaveinnpakningene som er finest. Noen ganger er det kun et lite element som skal til for at gaven virkelig skiller seg ut. La oss inspirere deg med noen pakketips, både deg som ønsker å gjøre deg ekstra flid med innpakningen, og deg som ønsker en enkel men fin løsning.

Gavebånd

Gavebånd og tilbehør

Etter valgt gavepapir velger du passende gavebånd og tilbehør, litt pynt på gaven er også en liten ekstra gave i seg selv. 

Gaveinnpakning som kan gjenbrukes

Er du opptatt av å redusere mengden papir, er en morsom måte å pakke inn gaven på å brette et fint kjøkkenhåndklebaderomshåndkle eller pledd rundt den. Fest med gavebånd, og la håndkleet eller pleddet bli en del av gaven. Et annet alternativ er en enkel gavepose som du pynter opp, og som fint kan gjenbrukes. Husk at mye gavebånd og pynt på gavene også kan gjenbrukes.

Tips! Hvordan pakke inn gaver