Alle hagemøbler & utepotter 30% ved kjøp minst 2 produkter! | Vi har stor pågang, takk for tålmodigheten! 👩🏻‍🔧 📦

  Håndklær og kluter

  Gi badet et friskt pust med nye håndklær! Velg blant gode og myke dusjhåndklær, håndhåndklær og gjestehåndklær i en rekke farger og stiler. Eller hva med et deilig og stort badehåndkle med lekre detaljer til strandturen? Finn dine favoritter her! 

  119 produkter
  Du har sett 24 av 119
  Vis mer

  Håndklær og kluter

  Intet bad er komplett uten håndklær, og det finnes et hav av typer å velge mellom. Velg blant deilige og myke frottéhåndklær i flere farger og størrelser, eller store deilige badehåndklær med lekre mønstre i velour eller hamam. Velg håndklær som står i stil med resten av baderomsinteriøret, eller hva med å la alle i familien få velge hver sin farge?

  I vårt sortiment finner du også håndkle med hette, som er praktisk når håret skal tørkes etter vask. Et slikt hårhåndkle er perfekt hvis du vil unngå dryppende vått hår. Plukk ut dine favoritter, og frisk opp badet med nye håndhåndklær og gjestehåndklær.

  Store badehåndklær til barn og voksne

  Ønsker du noen ordentlig gode og litt større håndklær å pakke deg inn i, bør du gå til innkjøp av store badehåndklær. Unngå å fryse når du kommer ut av dusjen eller opp av vannet – store badelaken passer like fint å bruke etter en dusj som på båttur, i parken eller på tur til stranden.

  Nydelige og klassiske hamamhåndkle i lin-mix er både stilfulle og tørker raskt. Ikke minst er de lette, og dermed perfekte å ha med seg på reise, spesielt om man skal pakke lett eller ha med seg flere strandhånklær til både barn og voksne.

  Store og myke strandhånklær med velourfront og frotté på baksiden gir en ekstra liten følelse av luksus på stranden. Bre badehåndklet utover stranden eller over en solstol, len deg tilbake og nyt varmen fra sola.

  Gjør badet fint med håndhåndklær og gjestehåndklær

  Gjør det ekstra hyggelig for gjester å komme på besøk med et innbydende bad! Ha deilige og myke gjestehåndklær lett tilgjengelig, tenn noen duftlys og ønsk dem velkommen.

  Det skal ikke så mye til for å få badet til å se nytt ut, og håndhåndklær og gjestehåndklær i lekre farger kan være interiørelementer i seg selv. Velg både dusjhåndklær, håndhåndklær og gjestehåndkler fra samme serie, og kombiner med baderomsinteriør som passer til.

  Vedlikehold og vask av håndklær og badehåndklær

  Er du på utkikk etter håndklær med god kvalitet, bør du alltid se etter sterke og tunge håndklær. Jo tyngre håndkledet er, jo bedre absorberer det nemlig væske. 

  Håndklær av god kvalitet har lang holdbarhet, men for å holde dem like fine er det viktig at du vedlikeholder dem riktig. Alle håndklær og badelaken i bomull bør alltid vaskes ved 60–90°C, men er de laget av velur bør de vaskes ved 40°C slik at teksturen og fargen opprettholdes. Følg alltid anvisningen som er skrevet på det enkelte håndkledet. 

  De første gangene du vasker håndklær bør du vaske ulike farger separat. La også være å overfylle maskinen, da kan det nemlig være at badehåndklærne ikke blir ordentlig rene. For å beholde den luksuriøse følelsen av gode og myke håndklær, anbefaler vi å ikke la dem lufttørke, men heller bruke en tørketrommel etter vask.

  Stort utvalg håndklær

  Hos Kid finner du håndklær av alle slag til enhver anledning, enten du skal på stranden, på båttur, på reise, eller bare skal ta deg en dusj hjemme. Velg blant flere farger, mønstre, materialer og detaljer – og du kan være helt sikker på at håndklærne du kjøper er av god kvalitet.

  Hos oss kan du handle med hjertet, for våre håndklær bidrar til en bærekraftig bomullsproduksjon. Se vårt utvalg i nettbutikken, eller ta en tur innom en av våre butikker for å se nærmere på vårt utvalg!