Håndklær

  Hvor deilig er ikke følelsen av å pakke seg inn i et deilig og mykt badehåndkle etter en dusj eller et bad? Et frottéhåndkle i bomull finnes i mange versjoner – velg mellom små håndhåndklær og deilige gjestehåndklær til å tørke hender, badelaken og strandhåndklær til late dager på stranden eller hodehåndklær og store badehåndklær til barn og voksne.

  Forny badet med nye håndklær

  Det er ikke mye som skal til for å skape et nytt uttrykk på baderommet. Ved å gjøre fine håndklær med mønster eller ulike farger til en del av innredningen, blir atmosfæren på badet raskt en helt annen. De kan vel like gjerne se bra ut når de først “bare” henger der og venter på å bli brukt

  Bytt ut gamle slitte håndduker med håndklesett i samme serie – fra kluter til ekstra store badelaken – eller miks og match dekorative pyntehåndklær med baderomshåndklær i favorittfargen din. Kanskje kjører du en fargerik stil, og lar alle i familien velge seg hver sin farge på badehåndklærne, slik at dere enkelt kan vite hvem som eier hvilket håndkle?

  Sett stemningen og imponer gjestene ved å gjøre gjestehåndklær til en del av interiørdetaljene, og kombiner med baderomstilbehør i samme stil og farge. Demp lyset og tenn et par telys, så kan du ønske besøkende velkommen.

  Alltid myke håndklær i god kvalitet

  Håndklær med god kvalitet har lang holdbarhet, absorberer godt og tørker raskt. En faktor du kan se etter når du skal kjøpe nye håndklær til badet er tyngden – et tungt håndkle er sterkere og absorberer mer væske enn et lett.

  Når håndklærne trenger en vask, har vi noen gode tips for å bevare dem som nye, samtidig som du sikrer god hygiene. Alle håndklær og badelaken i bomull bør alltid vaskes ved 60–90°C, men er de laget av velur bør de vaskes ved 40°C slik at teksturen og fargen opprettholdes. Følg alltid anvisningen som er skrevet på det enkelte håndkledet. 

  Vask håndklær i ulike farger separat de første gangene, og la være å overfylle maskinen – da kan det nemlig være de ikke blir ordentlig rene. For å beholde den luksuriøse følelsen av myke håndklær, anbefaler vi å ikke la dem lufttørke, men heller bruke en tørketrommel etter vask.

  Frottéhåndklær i flere farger, størrelser og design

  Hos Kid finner du deilige og myke frottéhåndklær i flere farger og størrelser. Vi har store badelaken til barn og voksne, enkle ensfargede håndklær i ulike størrelser og badehåndklær designet med detaljer som velvet og vaffelmønster for en eksklusiv look. Velg mellom badelaken, strandhåndklær, håndhåndklær og gjestehåndklær i forskjellige tykkelser og farger

  I vårt sortiment finner du også håndkle med hette, som er praktisk når håret skal tørkes etter vask. Et slikt hodehåndkle er perfekt hvis du vil unngå dryppende vått hår

  Hos oss kan du handle med hjertet, for våre håndklær bidrar til en bærekraftig bomullsproduksjon. Se vårt utvalg i nettbutikken, eller ta en tur innom en av våre butikker for å se nærmere på vårt utvalg.