Gjestehåndklær

  La gjestene føle seg velkomne med lekre gjestehåndklær på badet. Hos Kid kan du velge blant et stort utvalg pyntehåndklær i forskjellige farger, mønstre og materialer, både frottehåndklær og håndklær i lin. Finn dine favoritter som står i stil til resten av badet, og gjør det trivelig for gjestene å komme på besøk.

  18 produkter

  Gjestehåndklær

  Gjestehåndklær - La gjestene føle seg velkomne på badet

  Får du besøk av gjester og vil at badet skal se litt mer innbydende ut? Eller trenger du å bytte ut gamle, slitte håndklær? Da kan det være på tide å ta en titt på gjestehåndklærne våre. Hos oss finner du et stort utvalg av gjestehåndklær i ulike farger, mønstre og materialer, som vil passe perfekt inn på ethvert bad.

  Hva er forskjellen på et håndkle og gjestehåndkle?

  Gjestehåndklær er mindre håndklær som er spesielt laget for å brukes av gjester på badet. De er vanligvis mindre enn vanlige håndklær og er ofte i størrelsen 30x50cm. Vanlige håndklær brukes til hverdags og er ofte litt større enn gjestehåndklær, vanligvis i størrelsen 50 x 70 cm.

  Deilige gjestehåndklær og pyntehåndklær

  Hos oss finner du gjestehåndklær som er både deilige å ta på og fine å se på. Våre gjestehåndklær er laget av 100% bomullsfrotté, som føles mykt og behagelig mot huden. De absorberer også vann godt, noe som gjør at de tørker raskt etter bruk. Vi har gjestehåndklær i en rekke ulike farger og mønstre, fra enkle hvite håndklær til mer fargerike varianter som passer perfekt til et mer hotell-inspirert bad. Vi har også pyntehåndklær som kan brukes som dekorasjon på badet.

  Hvordan ta vare på dine gjestehåndklær

  For å holde gjestehåndklærne fine og friske over tid, er det noen ting du bør være oppmerksom på når du vasker dem. Vi anbefaler å vaske gjestehåndklær på 40 grader for å bevare fasong og farge så lenge som mulig. Det er også viktig å vaske dem med lignende farger for å unngå avfarging. Vi anbefaler ikke å bruke tøymykner når du vasker håndklærne, da dette kan gjøre at de absorberer mindre vann. For å holde håndklærne myke og deilige, kan du tørke dem i tørketrommelen etter vask.

  Hvordan få gjestene til å føle seg velkomne med gjestehåndklær

  Gjestehåndklær kan være med på å skape en følelse av luksus og gjestfrihet på badet ditt. En fin måte å presentere gjestehåndklær på, er å rulle dem sammen og legge dem i en kurv eller på en hylle ved siden av vasken. Du kan også henge dem opp på en krok eller håndklestang, og gjerne supplere med noen ekstra små detaljer som duftlys eller en liten blomst. På den måten vil gjestene føle seg ekstra velkomne og godt tatt imot på badet ditt.

  Hos Kid finner du et stort utvalg av gjestehåndklær i forskjellige størrelser, farger og mønstre, slik at du kan finne håndklær som passer perfekt til stilen på badet ditt. Enten du ønsker en minimalistisk stil med ensfargede håndklær i svart eller hvitt, eller en mer fargerik stil med mønstrede håndklær i ulike nyanser, har vi noe for enhver smak.

  Ta en titt på vårt utvalg av gjestehåndklær og gjør badet ditt til et mer gjestfritt og innbydende sted for dine besøkende. Med våre deilige gjestehåndklær vil gjestene dine føle seg ekstra velkomne og godt tatt imot på badet.