Kjøkkenhåndklær

  På jakt etter et flott og stilig kjøkkenhåndkle? Hos oss finner du et stort utvalg kjøkkenhåndklær i forskjellige farger og mønstre i god kvalitet. Egner seg like godt til å tørke av glass og gryter som til å tørke hendene.

  35 produkter

  Kjøkkenhåndklær

  Fine og praktiske kjøkkenhåndklær

  Kjøkkenet er et rom der vi bruker mye tid. Her lager vi dagens første kaffekopp, slik at vi kan våkne og ta fatt på dagens utfordringer. Her samles familien rundt middagsbordet, og her gjøres forberedelser til festlige sammenkomster. Med andre ord er kjøkkenet et viktig rom, og for mange betyr det mye at det er koselig innredet i tillegg til å inneholde alt det nødvendige kjøkkenutstyret.

  Et kjøkkenhåndkle hører kjøkkenet til. Et kjøkkenhåndkle i frotté har spesielt god absorberingsevne og er perfekt som oppvaskhåndkle – bruk det til å tørke hender og servise etter oppvask, eller til støvtørking når dette er nødvendig. Sleng et rent og fuktig kjøkkenhåndkle over bakebollen under heving, så får du deilig og luftig bakst. Det er også fint for å dekke over brødkurven slik at de nystekte rundstykkene holder seg varme. 

  Et kjøkkenhåndkle kan med andre ord brukes til så mangt – men det er ikke kun et praktisk verktøy, det kan også være en fin interiørdetalj som gjør kjøkkenet mer levende.

  Kjøkkenhåndkle i ulikt design

  Vi nordmenn er kjent for å bruke mye tid og penger på oppussing og innredning. Det betyr likevel ikke at det trenger å være dyrt. Små elementer kan gi et rom et stort løft, og kjøkkenhåndkleet er blant disse detaljene. 

  Velg mellom kjøkkenhåndkle i bomull, kjøkkenhåndkle i bomullsfrotté eller kjøkkenhåndkle i lin. Vi har et utcalg i mange ulike farger, mønstre og materialer, så det er enkelt å finne sin favoritt. Ønsker du et klassisk design med striper, et tradisjonelt håndkle i bomullsfrotté med ruter eller hva med et moderne med dyremotiv? Kanskje liker du bedre en enkel stil med ensfargede kjøkkenhåndklær, eller kan det være spennende med et håndkle med vaffelstruktur?

  Hva med å bruke flere kjøkkenhåndklær i matchende farger som alternativ til tøyservietter i borddekkingen? Med en lekker serviettring og passende bordpynt, vil bordet raskt se mer eksklusivt og gjennomført ut.

  Kjøkkenhåndklær kan enkelt byttes ut, for eksempel med sesong – velg rødfargede håndklær til jul og gulmønstret til påske. Miks og match dem med annen pynt og interiørdetaljer for en helhetlig look.

  Matchende kjøkkentekstiler og interiør til kjøkkenet

  Bruk av små og enkle, men godt synlige, kjøkkendetaljer er en enkel og rimelig måte å oppgradere kjøkkenet på. Enten du foretrekker et moderne og stilrent kjøkken, er glad i den litt mer klassiske stilen, eller ønsker en rustikk eller retro look, så vil kjøkkentekstiler være med på å skape den riktige atmosfæren.

  Heng et matchende forkle på samme knagg som kjøkkenhåndkleet, slik at mesterkokken eller matentusiasten har nødvendig utstyr enkelt tilgjengelig. Komplimenter med grytekluter og gryteunderlag i samme farge. Har du spisebord på kjøkkenet, velg sitteputer som står i stil med resten av tekstilene. Gjør kjøkkenet ekstra koselig med noen fine telysestaker eller vaser med enkle blomster.

  Stort utvalg kjøkkenhåndklær hos Kid

  Kjøkkenhåndklær av kvalitet er slitesterke, har god absorberingsevne og tåler mange vask på høy temperatur. Vask håndklærne på 40–60 grader – les anmerkningen på produktet for nøyaktige vaskeanvisninger.

  Hos Kid finner du et stort utvalg kjøkkenhåndklær i flere ulike materialer. Velg mellom forskjellige farger, mønstre og størrelser og finn dine favoritter! Det lønner seg alltid å ha flere, så hos oss kan du kjøpe håndduker i 3-pack og 2-pack i tillegg til enkeltvis. Det er lett å bestille på nett, men hvis du ønsker kan du også ta en tur innom en av våre butikker for en nærmere titt. Lek deg med farger og mønstre og skap ditt drømmekjøkken uten å tømme lommeboken!