Mat og drikke

  Mat og drikke er ikke bare en nødvendighet, men kan også by på herlige smaksopplevelser. Hos oss finner du et utvalg fristende matvarer, søtsaker og tilbehør du kan nyte selv, servere til gjester, eller gi i gave til hobbykokken eller noen andre du er glad i. Prøv våre smaksrike matoljer i en salat, unn deg en deilig bit sjokolade med lakris, eller len deg tilbake med en god kopp te, kaffe eller kakao. 

  39 produkter
  Du har sett 24 av 39

  Mat og drikke

  Mat og drikke til hverdag og fest

  Mat og drikke er både historie, kultur og tradisjon så fremt som en nødvendighet. God mat skal være en fryd for ganen, og ofte er det ikke mye som skal til for å få til det lille ekstra. Delikate smakfulle matoljer og kryddermikser legger til rette for herlige smaksopplevelser, og søte sjokolader, spennende te og god kaffe passer ypperlig som en avslutning etter et deilig måltid. Unn deg selv noe godt, imponer gjestene eller overrask noen du er glad i med en smaksrik gave!

  Spennende tilbehør til maten

  Noen måltider er ikke komplette uten den riktige dressingen, og alt smaker vel bedre med litt krydder og salt? Det er ofte ikke mye som skal til for å heve smaken på maten, men likevel er det mange som velger å lage noe raskt og enkelt til middag i hverdagen. Unn deg litt luksus, og kjøp inn noen nye spennende matvarer – med en ordentlig god matolje, smakfullt krydder, litt pesto eller dip kan du imponere både deg selv og gjestene. 

  Tilbehør til maten bør heller ikke undervurderes. Grønne og svarte oliven, foccacine og bruschetta er lekkert tilbehør som kan være prikken over i-en enten du planlegger et festmåltid eller en vanlig hverdagsmiddag hjemme.

  Kos deg med varm drikke og søtsaker

  For mange blir ikke dagen den samme uten en kopp kaffe eller te. Det er få ting som er så herlig som å våkne til lukten av nytraktet kaffe, eller å nyte en deilig varm kopp te fra sofakroken mens høstværet herjer utenfor vinduet. Hos Kid finner du te i flere forskjellige smaker samt ulike typer kakao – perfekt som vertinnegave eller til en som allerede har alt. En god kopp med varm drikke gjør godt for kropp og sjel, så slapp av, len deg tilbake og nyt den varme drikken som den er, eller med melk, sukker og honning.

  Vi nordmenn er glad i å kose oss, så søtsaker og snacks til kaffen hører ofte med. Hva med å by gjestene på nydelig lakris dekket i melkesjokolade, eller mandler med et tykt lag hvit sjokolade og lakrispulver? En god gammel klassiker som alltid slår an er kakao piffet opp med marshmallows og hjemmelaget krem – server til barna, eller nyt selv med en god bok eller noe spennende på TV. Finn dine favoritter i nettbutikken, eller kom innom en av våre butikker og plukk med deg noe godt til hjemmekosen!