Forklær

  Ser du etter et nytt forkle? Vi har flere fine kjøkkenforklær som beskytter klærne mot matsprut og søl. Hos oss finner du et forkle som passer deg, enten du vil ha et stort kjøkkenforkle eller et lite.

  7 produkter

  Forklær

  Forkle til mann, dame og barn

  Du har invitert til middagsselskap og har tilbragt halve dagen på kjøkkenet. Nå er gjestene på vei, og du skal til å legge siste hånden på verket. Men så – du søler saus på skjorta eller den fine nye kjolen, og du blir nødt til å skifte. 

  Matsøl på klærne har de fleste av oss opplevd, enten vi har invitert på middagsbesøk eller har hatt en bakedag med barna. Løsningen? Jo, et kjøkkenforkle. Ikke bare er det praktisk og beskytter klærne mot matsprut og søl, men med riktig forkle ser hobbykokken også stilig ut!

  Vi har forkle til mann, forkle til dame og forkle til barn i flere ulike stiler, farger og mønstre. Velg mellom helfigursforkle som tres over hodet og knytes bak ryggen, og forkle som knytes rundt hoften. Flere av forklene har justerbar nakkestropp, og foran finner du en praktisk lomme til oppbevaring av for eksempel krydder eller stekeklypa.

  Velg den stilen som passer deg best. Vil du ha et klassisk ensfarget forkle, et kjøkkenforkle med metalldetaljer, eller et koselig rutete forkle med volanger? Eller hva med et eksklusivt forkle i skinn med dekorative detaljer? Det fine med forklær i skinn er at de bare blir finere og finere jo mer de brukes. Finn dine favoritter, og unngå å søle på penklærne slik at du må skifte antrekk rett før gjestene kommer!

  Kjøkkenforkle som matcher

  Det er gøy å lage mat, og hva med å også inkludere barna? Med matchende forkle til barn og voksne, og kanskje også en kokkelue, kan dere leke mesterkokker og gjøre matlagingen til en morsom aktivitet. 

  Ønsker du en gjennomført stil på kjøkkenet, kan det være gøy å matche forkleet med resten av interiøret på kjøkkenet. Til flere av våre forklær finner du også matchende grytekluter og kjøkkenhåndklær. Velg mellom ensfarget, stripet eller rutete mønster i fargene du ønsker, eller kanskje med passende motiv for sesongen – som rødt eller gult til jul og påske. La forkleet henge på en søt krok på veggen, og kombiner gjerne med annet interiør på kjøkkenet.

  Kjøp kokkeforkle på nett

  Våre forklær er enkle å vedlikeholde, og med unntak av vårt kjøkkenforkle i skinn, kan du vaske dem på 40 grader. Forklærne er slitesterke og av god kvalitet, slik at de kan holde lenge.

  Hos oss finner du forklær til både hobbykokker og mesterkokker. Se vårt utvalg og kjøp i nettbutikken, eller ta en tur innom en av våre butikker for å finne din favoritt!

  Når du handler hos Kid handler du med hjertet. Vi er opptatt av å ha en god og trygg verdikjede og å ta vare på miljøet, og ønsker å sikre en best mulig bærekraftig produksjon og gode arbeidsforhold.