Jul på soverommet

______

Enten du feirer jul på fjellet, på landet eller i byen, er det hyggelig å skape julestemning også på soverommet. Julesengetøy, pynteputer med julemotiv, julepynt på nattbordet og en krans på veggen skaper den rette stemningen. Vi viser deg hvordan!

 

rød sateng

Få det julefint med ensfarget sengetøy

Vi har et stort utvalg julesengetøy i forskjellige kvaliteter og farger. Ensfarget rødt sengetøy gir garantert julestemning. Du kan også velge å gå for sengesett som passer til jul, men som like godt kan brukes hele året.

Mønstret sengetøy

For mange er mønstret sengetøy en tradisjon julen. Her har vi flere varianter å velge mellom, se gjerne våre garnfarget sengetøy i flanell eller garnfarget bomull. Og husk – et varmt og mykt sengesett i flanell er ikke bare noe vi bare bruker til jul. Det passer hele vinteren igjennom!

De aller beste kvalitetene

Vår Premium Collection består av våre aller beste kvaliteter, laget av eksklusive materialer. Vi tror kvaliteter som er tidløse og har lang levetid bidrar til en mer bevisst måte å leve på, at vi tar bedre vare på omgivelsene vi lever i, og tingene vi omgir oss med.

Julemotiver på sengtøyet

Få ekstra julestemning med julemotiver på sengetøyet. Perfekt på barnerom, eller for de som er ekstra glad i julen. Gjør senga ekstra hyggelig til morgenkaffen med myke puter i ulike materialer. Gjør et kaldt gulv lunt med lammeskinn, og sett frem varme tøfler til deg selv og gjester. Tenn et lys i en lykt eller telysholder for en ekstra god stemning når du leser en god bok på senga.