Jul på soverommet

Jul på soverommet

Enten du feirer jul på fjellet, på landet eller i byen, er det hyggelig å skape julestemning også på soverommet. Julesengetøy, pynteputer med julemotiv, julepynt på nattbordet og en krans på veggen skaper den rette stemningen. Vi viser deg hvordan!

Få det fint med julesengetøy

Vi har et stort utvalg julesengetøy i forskjellige kvaliteter. Ensfarget rødt sengetøy gir garantert julestemning, det samme gjør flere av våre mønstrede sengesett i myk flanell. Du kan også velge å gå for sengesett som passer til jul, men som like godt kan brukes hele året.

På hytta er det hyggelig med tradisjonelt og rutete sengetøy, som Valerie garnfarget i flanell eller Nesbyen garnfarget i bomull. Sengesett med vintermønster passer også godt på hytta, som Wonderland sengesett i flanell.

Julestemning på soverommet

I tillegg til julesengesett er det fint å pynte senga med dekorative juleputer. Hold varmen med et lekkert pledd som passer til, og dekorer gjerne gulvet eller en stol med lune lammeskinn. Pynt vinduskarmen og nattbordet med julelys eller duftlys, og julepynt som små trær, dyr elle figurer.

1920px_Elegant_mønstret_ensfarget.jpg

1920px_Elegant_ikkerød_nattbord.jpg

1920px_Elegant_mali_pyntepute_Jules_pledd.jpg

Klassisk og lekkert med Ingrid Marie percale sengesett, Mali pyntepute og Jules fleecepledd aubergine. Denne elegante stilen passer både i julen og resten av året for det som liker et eksklusivt uttrykk. Til jul kan du pynte med julelys på nattbordet og i vinduskarmen. 

1920px_Naturlig_jul.jpg

Julens fineste soverom har sengesett i flanell, et hav av puter og et ekstra ullpledd for kosens skyld. En god kopp jule-te og et duftende lys skaper ekstra stemning. Og husk – et varmt og mykt sengesett i flanell er ikke bare noe vi bare bruker til jul. Det passer hele vinteren igjennom!

1920px_Klassisk_jul.jpg

Julesoverommet på hytta

Et vintervakkert soverom i beige, brune, røde og hvite toner. Vinterens kjølige farger er både klassiske og tidløse, og julestemningen skapes ved å tilføre rødt og elementer fra norske fjell og skoger, som varme pledd i ull og fuskepels. Også her er myke puter i ulike farger, mønstre og materialer med på å skape den gode stemningen. 

1920px_Hytte_pledd_lammeskinn.jpg

Gjør senga ekstra hyggelig til morgenkaffen med myke puter i ulike materialer. Gjør et kaldt hyttegulv lunt med lammeskinn, og sett frem varme tøfler til deg selv og gjester. Tenn et lys i en lykt eller telysholder for en ekstra god stemning når du leser en god bok på senga. Her kan du lese mer om jul på hytta.

Her kan du se vårt store utvalg av julevarer og finne mer inspirasjon til hvordan du kan pynte til jul.