Jul på soverommet

Få det fint med julesengetøy

Vi har et stort utvalg julesengetøy i forskjellige kvaliteter. Ensfarget rødt sengetøy gir garantert julestemning, det samme gjør flere av våre mønstrede sengesett som Birds eller Berries i myk flanell. Du kan også velge å gå for sengesett som passer til jul, men som like godt kan brukes hele året, som Birgitta satengsengesett i burgunder eller Jonna satengsengesett med blomstermønster.

På hytta er det hyggelig med tradisjonelt og rutete sengetøy, som Davos i flanell eller Tuddal i bomull. Sengesett med vintermønster passer også godt på hytta, som Wonderland sengesett i flanell.

Julestemning på soverommet

I tillegg til julesengesett er det fint å pynte senga med dekorative juleputer. Hold varmen med et lekkert pledd som passer til, og dekorer gjerne gulvet eller en stol med lune lammeskinn. Pynt vinduskarmen og nattbordet med julelys eller duftlys, og julepynt som små trær, dyr elle figurer.

julestemning på soverommetKlassisk og lekkert med Valerina percale sengesett, Milde pyntepute og sengeteppe og Safina putevar. Denne elegante stilen passer både i julen og resten av året for det som liker et eksklusivt uttrykk. Til jul kan du pynte med julelys på nattbordet og i vinduskarmen. 

soverom julestemningRødt og hvitt må vi ha til jul. Litt grønt også. Mer julestemning enn med disse fargene blir det ikke. Julens fineste soverom har sengesett i flanell, et hav av puter og et ekstra ullpledd for kosens skyld. En god kopp jule-te og et duftende lys skaper ekstra stemning. Og husk – et varmt og mykt sengesett i flanell er ikke bare noe vi bare bruker til jul. Det passer hele vinteren igjennom!

sengesett satengKombiner Birds sengesett i sateng med striper og ruter. Noen flotter seg med et juletre på soverommet, men hvis det blir litt mye kan du gå for en fin krans i vinduet eller på veggen.

Julesoverommet på hytta

Et vintervakkert soverom i beige, brune, røde og hvite toner. Vinterens kjølige farger er både klassiske og tidløse, og julestemningen skapes ved å tilføre rødt og elementer fra norske fjell og skoger, som varme pledd i ull og fuskepels. Også her er myke puter i ulike farger, mønstre og materialer med på å skape den gode stemningen. 

julesoverommet på hytta

Gjør senga ekstra hyggelig til morgenkaffen med myke puter i ulike materialer. Gjør et kaldt hyttegulv lunt med lammeskinn, og sett frem varme tøfler til deg selv og gjester. Tenn et lys i en lykt eller telysholder for en ekstra god stemning når du leser en god bok på senga. Her kan du lese mer om jul på hytta.

jul på soverommet rød

Her kan du se vårt store utvalg av julevarer og finne mer inspirasjon til hvordan du kan pynte til jul. 

 

Alltid fri frakt til butikk • Klikk&hent • Enkel bytte og retur
Favoritter
Logg inn