Julestemning i hjemmet

Julestemning i hjemmet

Kom i julestemning!

Det blir alltid en egen touch når stylist og influencer Tone Kroken setter sammen interiør og tekstiler i et rom. Se hvordan hun har skapt julen for oss her.

I stuen har hun samlet pynteputer med ulik form og farge, og laget små stilleben med dekor og lys i mindre grupper. Fargene hentes fra bilder og møbler i rommet for øvrig, og gir med det et helhetlig uttrykk. Furry pelspledd er sluppet elegant ned i sofaen - det ser akkurat så tilfeldig ut som vi liker. Og for ikke å snakke om den dristige fargemiksen av juletrepynt! Fint, ikke sant?

Tone Kroken stuebilder

Sett stemning med levende lys

Små grupper med pyntegjenstander og levende lys setter alltid en stemning - og er også enkelt å gjenskape hjemme. Plassér på et småbord, på stuebordet - eller på en skjenk. Her er nostalgisk pynt satt sammen med telsyholdere i farget glass - vakkert og stemningsfullt. Mangler du småbord, sjekk disse!

Mindre grupper med dekor er en rask og enkel måte å skape fornyelse gjennom årstidene på.

Tone Kroken stuebilde 2

Vakkert med disse fine adventsjernene i 3-lags plissert papir. Superfine i vinduet - gjerne flere sammen - eller heng dem på veggen, slik Tone har gjort i denne kroken. Ønsker du lys i adventsstjernene, brukt egnet lysholder eller surr rundt en lyslenke i LED.

Se alle Adventsstjernene her.

Tone Kroken soverom

Soverom i duse farger

Led-lyslenker skaper så fint lys på soverommet, og forvandler ethvert mørkt hjørne til magiske små midtpunkt. Se så hyggelig det blir på nattbordet med duftlys og julepynt i gull. Og Sheep julestrømpe skaper julestemning hvor enn den henger. Miks gjerne flere sengesett eller flere farger sammen i sengen. Her har stylisten blandet duse farger, ton-i-ton, som bare føles helt riktig! 

Personlig touch

Inviter til juleverksted med gaveinnpakking som tema. Bli inspirert av Tones herlige stil til å sette sammen julepynt og dekorelementer på en ny måte. Skap dekorative julegaver ved å sette sammen julepynt, bånd og gavepapir på nye måter - og ikke minst i nye fargekombinasjoner. Vi har 3 for 2 på alt til bånd, kort og gavepapir! Det er lov å være raus med gavebånd og papir - i hvert fall på noen av julegavene. Det store utvalget er på vei til butikk nå i november.

Se på dette nydelige treet - så enkelt pyntet, likevel med en helt spesiell følelse av nostalgi. Disse håndlagede figurene som julepynt er supersøte, og sammen med papirengler og julekuler i papir er stemningen som hentet rett ut fra en julefilm. Årets julepynt kommer snart på lager. Følg med her.

Sjekk den unike looken treet får med en adventsstjerne på toppen! Og ikke minst effekten av den enkle lyslenken i LED som stille bringer lyset inn.

Fyll skåler, fat og trefjøler med småretter som tapas med pesto, ost, oliven og godt brød. Sett pynt og små telysholdere innimellom for riktig hyggelig feststemningen. Overdådig og fristende - både for øye og gane. Olje og krydder er også kjempesøte gaver - eller fint å ha på lur om du får uventete førjulsgjester.

Ønsk gjestene velkommen med adventsstjerner og kranser – utenfor inngangsdøren eller i gangen. Det gjør seg ofte med fler enn én papirstjerne om du har mulighet. Sett gjerne frem en stol med pledd om du har plass, det er alltid et hyggelig interiørelement og gir en lun velkomst. Har du uteplass kan du sette frem en lykt med kubbelys eller led-lys.