Pynt inngangspartiet til jul

Pynt inngangspartiet til jul

Julestemning ved inngangspartiet

Har du noen gang gått forbi et pent pyntet inngangsparti og tenkt "Akkurat slik skulle jeg ønske det så ut hos meg"? Det har vi, og derfor hørte vi med influencer Ann Christin Johnsen om hun kunne hjelpe oss. Særlig nå på denne tiden av året vil vi ønske gjester velkommen til et vakkert julehjem. Pynt inngangspartiet med fin julepynt og grønne elementer fra naturen, hent inspirasjon her!

inngangsparti jul

Visste du at de fine James og Montana lyktene våre er godkjent for utebruk? Og har du tak over inngangen, ha gjerne de fine LED-kubbelysene våre som tennes automatisk hver kveld - alltid god stemning når familien kommer hjem fra skole og jobb. 

julestemning ute

Utendørs julehygge

En stemningsfull uteplass er koselig til alle årstider. Før vi går i den kaldeste januar, kan du også gjerne invitere på julekaffen utendørs i friluft - kortreist hygge og trygt for alle. Vi har deilig julekaffe, julete og kakao som egner seg godt til servering, men også som julegave. For at gjestene skal holde seg varme, la det bugne av lammeskinn og deilige pledd! Bruk skatter fra naturen, belysning, lammeskinn og fine pynteputer for en vakker og dekorativ uteplass. 

inngangsparti pynteputer