Julestemning i stua

Julestemning i stua

Julestemning i stua

Få den gode julestemningen i stua med den klassiske kombinasjonen av rødt og grønt, stemningsfull julepynt og massevis av levende lys. Julegardiner og juleputer gir en lun og god stemning sammen med myke pledd. Stilen passer like godt hjemme som på hytta.

Sett av god tid til å pynte hjemmet til jul, og gjør det til en tradisjon som hele familien gleder seg til. La barna delta, server noe godt å drikke og sett på hyggelig julemusikk. Så er det bare å la julestemningen komme!
Shop stilen

Shop stilen

Stemningsfullt med julepyntet stue

Den tradisjonelle julestilen får du med vakre juledekorasjoner på bordene, i vinduskarmer og på peisen hvis du har det. Julestjerner eller adventsstaker i vinduene er et must, og grupper av levende lys gir den gode stemningen sammen med et utvalg julepynt. Kle gjerne bordet med en fin juleduk, og pynt med fyldige bomsterbuketter eller kunstige planter som har glede av år etter år. Her kan du lese mer om juledekorasjoner.

Shop stilen

Shop stilen

Julegardiner og juleputer

Rike tekstiler gir en lun og god stemning, og julegardiner forvandler stua på et blunk. Velg mellom klassiske julegardiner, eller gardiner som fint kan brukes hele vinteren. Sammen med myke juleputer i ulike tekstiler gir dette en hyggelig og tradisjonell stil.

Myke pledd i ull eller fuskepels er like fine til dekorasjon som de er til å krype opp i sofakroken under en kald vinterkveld. Også lammeskinn er fine å pynte med, og gjør seg godt i sofaen, på en benk eller på gulvet. Et vakkert juletre er prikken over i'en - her kan du lese mer om hvordan du kan pynte juletreet.

Shop stilen

Shop stilen

Shop stilen

Shop stilen

Levende lys og glitter

For å sette stemningen - ha flere levende lys i stuen. Enten velg et vakkert dekorasjonslys på et lysfat, eller velg en nydelig glasslykt til telys. Se alle julelysene her.

Går du for en litt mer glam-jul så anbefaler vi å pynte med glitrende kuler og julepynt i feminine rosa og burgunderfarger. Har du sett de vakre julekulene våre? Perfekt å pynte treet med!

Shop stilen

Shop stilen