Møbler

  Alle senger, sengegavler & sengebenker 30%* | Mix & Match: Hagemøbler & utepotter 50%* & Loungemøbler 30% ved kjøp av minst 2 produkter

  Skal du innrede hjemmet og er på utkikk etter nye møbler? Hos Kid kan du blant annet finne et utvalg krakker, bord, stoler, puffer og konsollbord. Vi har både småmøbler og større møbler som er både praktiske og dekorative. Mange av møblene står utstilt i våre butikker og disse har også stoffprøver og tilleggsinformasjon. 

  *Mix & Match! Utemøbler opptil 50% ved kjøp av to eller flere. Gjelder ved kjøp av 2 varer eller flere: 50%: Alle utemøbler unntatt Viola, Verona,Alessandra, Arezzo, Valoria og Vienna. 30%: Viola, Verona, Alessandra, Arezzo, Valoria og Vienna. t.o.m. 11/8. Kan ikke kombineres med andre tilbud

   

  324 produkter
  Du har sett 24 av 324
  Vis mer

  Møbler

  Er det på tide med en oppgradering av stuemøblene? Eller har du flyttet inn i en ny bolig, og skal til å sette i gang med innredning av hjemmet? Kanskje er du nødt til å erstatte et ødelagt stuebord, eller er du rett og slett bare ute etter noe nytt? Hos Kid kan du velge blant et bredt sortiment med møbler, både bord, stoler, puffer, krakker, hyller, konsollbord og småmøbler.

  I hjemmet kan vi uttrykke vår personlige stil, og det skal innredes sånn at det er et koselig og avslappende sted å komme hjem til etter en lang dag med for eksempel jobb eller skole. Mange gleder seg til å innrede hjemmet sitt, mens andre helst bare vil få jobben unnagjort. Har du de rette møblene og interiøret tilgjengelig, kan det imidlertid bli både enkelt og lite tidkrevende.

  Enten du skal møblere et stort hjem, eller om du skal innrede en liten leilighet kan du finne det du leter etter hos Kid. Her finner du møbler og interiør til hele hjemmet, både møbler til gang og entré, soveromsmøbler, sittemøbler, stuemøbler og andre småmøbler.

  Valg av møbler krever gjerne litt lenger betenkningstid enn innkjøp av pynt og annet interiør – møblene skal jo sannsynligvis ikke byttes ut like ofte. Er du av den ubesluttsomme typen, er det derfor kanskje lurt å gå til innkjøp av noen nøytrale møbler. Da kan du live opp med annet interiør i spreke farger, som pynteputer, lysestaker og vaser, som også er lettere å bytte ut hvis du skulle bli lei eller hvis du ønsker å variere etter sesong.

  La deg inspirere av lekre stuemøbler

  Stua er et av rommene vi oppholder oss mest i. Her slapper vi av i sofaen med favorittprogrammet, vi lener oss tilbake i godstolen med en podcast eller en god bok, og vi sitter rundt stuebordet og nyter en deilig middag. Det er i her vi samler familie og venner og skaper gode minner. Å innrede stua slik at det er et innbydende sted å være, er med andre ord en selvfølge, enten det er snakk om å innrede hovedstue, loftstue eller kjellerstue.

  Så hvordan møblere stua slik at det blir et koselig rom å oppholde seg i? Her finnes det naturligvis ikke noe fasitsvar, og det klassiske “kun fantasien setter grenser” stemmer godt. Om du har en stor stue og mye plass, eller om du skal innrede en liten stue er så klart av betydning, men det aller viktigste er at det møbleres slik at du trives i din egen stue. Derfor bør du først og fremst tenke over hva du selv liker av både farger, design og materialer når du skal innrede stua.

  Og valgmulighetene er mange. Foretrekker du en moderne stil med stilige lounge stoler og konsollbord i spreke farger? Eller er du mer glad i stuemøbler i en rolig og klassisk stil, som et elegant lite sidebord og en puff i nøytrale farger? Kanskje har du ikke noen spesiell stil, eller ikke helt vet hva du liker og har behov for interiørtips til stua? Her på Kid sine nettsider kan du uansett la deg inspirere av spennende kombinasjoner av møbler og interiør i alle farger, mønstre og materialer. Ta en titt på våre inspirasjonssider og sett i gang med innredningen!

  Innredning av soverom og møbler til barnerom

  Mange foretrekker å innrede soverom i mørke farger for en god natts søvn. Soverommet trenger imidlertid ikke være kjedelig av den grunn, og du kan også fint møblere et mørkt rom med lysere soveromsmøbler.

  Et rom med mørkeblå vegger kan for eksempel bli veldig stilig hvis du plasserer nattbord med en lys treflate og sorte jernben på hver sin side av sengen. Kle sengen i mørkt sengetøy og re opp med pynteputer i spenstige farger og et nøytralt sengeteppe ved fotenden av sengen, og vipps har du litt hotellfølelse på soverommet.

  Barnerommet skal også innredes personlig, og her er det mange spennende møbler å velge mellom. Hos Kid finner du blant annet tipi telt, klesstativ, hyller og andre småmøbler til barn.

  Kjøp møbler på nett

  Hos Kid finner du kvalitetsmøbler til gode priser. Vi har et stort utvalg møbler online, slik at du kan finne det du trenger av møbler. Vårt sortiment endrer seg stadig, så følg med på nettsiden for nyheter i form av småmøbler og andre møbler.

  La deg inspirere av vårt utvalg og sett i gang med hjemmeinnredningen! Hos oss er det enkelt å bestille møblene du ønsker deg i nettbutikken, men du kan også ta en tur innom en av våre butikker hvis du ønsker en nærmere titt på vårt utvalg. Vi er selvfølgelig også behjelpelig med både stil og fargevalg hvis du ønsker det.