Overmadrasser

En god overmadrass vil øke komforten i sengen din. Vi har overmadrasser i fleksibelt HR-skum eller latex som begge er pustende materiale og tilfører sengen din et kvalitetsløft. Har du ikke overmadrass med avtagbart trekk anbefaler vi å bruke madrassbeskytter på sengen. Finnes i flere størrelser og kvaliteter.

3 produkter

Overmadrasser

Øker kvaliteten på din nattesøvn

Kvaliteten på din overmadrass har mye å si for din nattesøvn, derfor er det viktig å finne den rette til din seng. Overmadrassen er det øverste laget i sengen og kan da brukes til å kompensere for en hard eller myk madrass under. Overmadrassen skal som man hører i navnet plasseres over madrassbeskytteren og under lakenet.

Hos oss finner du optimalt komfortable overmadrasser i BASIC, PLUS og PREMIUM kvalitet. Overmadrassene er laget av Supersoft HR-skum og er trukket i en slitesterk blanding av polyester og bomull som er vendbart. Trekket er avtagbart og kan vaskes på 40 grader.

Overmadrass eller madrassbeskytter?

Overmadrassen må ikke forveksles med madrassbeskytteren. En overmadrass kan kanskje minne om en madrassbeskytter, men det er tykkere og blir holdt på plass av lakenet. Den er der hovedsaklig for ekstra komfort, slik at du kan få en så optimal nattesøvn som mulig.

Vask og vedlikehold av overmadrassen

Vask og vedlikehold av overmadrass kan virke som en kjedelig oppgave, men det er faktisk en viktig del av å holde soverommet ditt hygienisk og behagelig. Ved å regelmessig vaske overmadrassen din, kan du holde den fri for skitt, støv og bakterier, og sikre at du alltid har en ren og frisk seng å sove i. Det kan være en fin tommelfingerregel å vaske overmadrassen 2 ganger i året, eventuelt oftere hvis den brukes av et barn. Det å holde overmadrassen din vedlikeholdt betyr også at den vil vare lenger, så det er faktisk en et lurt grep for å unngå å måtte kjøpe ny! Så neste gang du vurderer å utsette vasken av overmadrassen din, husk på alle de positive effektene det vil ha for deg og ditt hjem.

Stort utvalg til soverommet

Hos Kid finner du overmadrasser i flere forskjellige størrelser og tykkelser. Dyner kan også slites ut med tiden, og derfor kan du også finne sengesett i våre butikker. Er du usikker på hvilken overmadrass du bør velge, er vi alltid tilgjengelige for å hjelpe deg! Ta en titt på utvalget på denne siden, eller kom en tur innom våre butikker!