Trendene som preger høstens interiør

Trendene som preger høstens interiør

relaxing interiør

Stilen er selektiv, enkel og ikke overfylt. Komfort og velvære står i sentrum. Rommene vi ønsker oss her er lyse med rene, gjerne malte matte overflater. Treverk finnes i alle nyanser, fra det lyse til det mørke, og gir varme til interiørene. Formspråket er rundt og organisk, accessoirer er ofte i transparent glass for en beroligende effekt, eller i forskjellige typer treverk. Vi finner også keramikk med grafisk retro preget dekor. Litt 70-talls inspirasjon fra skandinavisk design.

Tekstilene i denne stilen er ensfargede, i myke materialer som ull, eller med grafiske jaquard-mønstre, men alltid i forsiktige fargekombinasjoner. Med denne stilen skaper du en beroligende og komfortabel atmosfære i hjemmet.

relaxing mønster

into the green toppbilde

INTO THE GREEN - naturlig interiør - se filmen!

Denne stilen appellerer kanskje til deg som elsker naturen og som lengter ut i det grønne hele året. Stilen kan beskrives som enkel, naturlig, solid og autentisk. 
I høst har vi laget en ny serie inspirerende filmer - første film kan du se allerede nå. Her presenterer Sissel, Kreativ leder i Kid Interiør, høstens første stil Into the green. Se og bli inspirert!

 

Fargeskalaen går fra naturens grønne nyanser, sammen med Ecru og hvitt som binder det hele sammen. Mørkegrønt og en petrol-blå gjør det også litt mer spennende.

Fellesnevneren for tekstilene tilhørende denne stilen, er at de er myke og ofte med botaniske mønstre. Myk bomullsvelour, lin og myk bommulsvev. Et eksempel er de nye stenvaskede satengsengesettene våre Eden. Disse er veldig myke og kommer i tre ulike farger.

into the green interiør

Keramikk med et håndlaget preg er viktige accessoirer, men også noe klart glass i vaser. Kurver i lyst organisk materiale og møbler med lyst treverk. Malte overflater i grønne nyanser både på vegger og møbler. Med "Into the green" kan du prøve skape en utendørs-stemning innendørs med planter og blomster - perfekt når vi går mot høst og mørkere tider.

into the green accessoirer