Nostalgisk trend

Nostalgisk trend

Vi ønsker å se tilbake i tid, på nostalgiske og retro interiørtradisjoner. Dette er en poetisk stil med en litt kunstnerisk tilnærming – den gir rom for både noe gammelt og noe nytt. Hjemmet skal være koselig og mykt, og i behagelige farger.

Stuen fyller vi med naturlige tekstilmaterialer som lin, ull og bomull, og vi velger gjerne håndlagede elementer. Pynteputer og pledd har nostalgiske print, broderier og mønster, som forsterker den retro følelsen.

Gardiner og duker i 100% lin skaper en perfekt base for denne stilen. Så kan vi leke oss litt med vaser i keramikk med kunsteriske former, og pynt og dekor i farget glass. Fargetonene går gjennomgående i grønt, kun kombinert med noe beige og hvitt.

Litt nytt til soverommet?

På soverommet holder vi oss i den samme fargepaletten, og også her med myke og naturlige tekstiler. Flanell sengesett hører høsten til, og er et must på kjølige netter for deg som fryser lett. Sateng, stenvasket sateng og bomullssengesett glir også perfekt inn i denne stilen. Noen ekstra pynteputer og et sengeteppe
gjør oppredningen komplett!