En høststil med kontraster

Temaet for høsten vi har valgt å kalle Dark Balance, er en tidløs, men mørk og eksklusiv stil.

 

 

En stue med mørk sofa fyllt med pynteputer, lyst gulvteppe med sort mønster.
En stol i tre, et skjerf med mønster og et bord med duftlys og dekor

Fargevalg

Denne stilen består av et poetisk, elegant og velbalansert interiør som appellerer til sansene. Fargene er koordinerte og matchende i dype og nærmest dramatiske fargetoner. Sort, brunt, dyp lilla, mørk grønt og beige - og også et hint av syrin kan brukes for å myke det hele opp. Det mørke skaper en fin kontrast mot det duse. Dekor og interiør som vaser, krukker, pledd og pynteputer kan gjerne ha grafiske eller geometriske mønstre. 

Kvinne med et mønstret pledd rundt seg, stue med puter i brunt og syrin
En mørk, koselig stue med grønne, florale gardiner

Enkel borddekking

Tekstiler som lin, bomull og velour er dominerende i stilen. Dette er kvalitetstekstiler som gir opplevelsen av luksus, i tillegg til at de er holdbare. Dekk bordet med en linduk - både beige lin og sort lin er stilig! Eller gå for en bomullsduk, kanskje med blomstermønster eller annet grafisk mønster som matcher annet interiør i fargene. Keramikk, farget glass og formfulle vaser kompletterer borddekkingen og skaper det nyanserte uttrykket.   

Dekket bord med beige linduk, keramikk og farget glass.

Høstsoverommet

Det er behagelig å sove i et mørkt soverom. En mørk veggfarge, lystette gardiner og mykt sengetøy er de beste interiørtipsene for en god natts søvn. Våre beste anbefalinger på sengesett er sateng, stenvasket sateng, egyptisk bomull eller bomullspercale. Se våre Premium Collection-produkter med de beste kvalitetene. I denne stilen kan du gå for både mønstrede sengesett, eller ensfargede. Du kan også kombinere ulike for en mer interessant look! 

Soverom