Nostalgisk høst - Urban Paradise

Nostalgisk høst - Urban Paradise

Vi drømmer oss tilbake i tid og tar med oss elementer fra bestemors hus, samtidig som vi ønsker en ny og tidsriktig versjon av stilen i eget hjem.

 

 

Myk sofa, myke puter og pledd og dekor i organiske former gir stuen den perfekte kroken å kose seg i om høsten. Tekstilene er for det meste ensfargede, men broderte puter og vakre print fungerer også godt i stilen. Stilen er selektiv, enkel og ikke overfylt. De eneste fargene vi bruker opp mot off-white og natur er myk sand, karamell og beroligende blåtoner. Enkelte design har hentet sin inspirasjon fra de indiske block-print tradisjonene.

Accessoirene er viktige og fremstår som skulpturer i interiøret. Glasert keramikk eller gjennomfarget glass er lekkert både som vaser og fat. Detaljer med alabast og eksklusiv marmor er prikken over i-en for en eksklusiv look denne høsten. Dette er en klassisk og tidløs trend som harmonerer like fint på fjellhytta som i det moderne hjem.

Når vi skal dekke bordet bruker vi en ensfarget duk som base – gjerne mørk blå – for å bevare roen i interiøret. Så kan vi heller leke litt med mønstret servise, farget glass og morsomme vaser med fine blomster i. Blomster kan også gjerne brukes som dekor på serviettholderen eller bordkortet!

Det sies at søvnen blir bedre i et mørkt soverom! Vi syns i alle fall det er behagelig med de duse, mørke blåfargene som går ton-i-ton i rommet. Pledd, pynteputer eller andre dekorartikler med broderier og mønster er med på å bryte opp og gjøre det spennende. Finn roen denne sesongen med sengesett i stenvasket sateng i behagelige fargetoner!

Vi skaper en vennlig, ekte og varm atmosfære med naturlige tekstiler i varme og gode nordiske farger – som vil vare år etter år.