Harmonisk høst

Harmonisk høst

Temaet for høsten vi har valgt å kalle Care, er en harmonisk, komfortabel og moderne stil. Skandinavisk ro kombinert med designtradisjoner fra India.

 

 

Få den gode stemningen hjemme!

Høstsesongen nærmer seg med stormskritt, og vi ser frem til å innrede hjemmet med litt nyheter. Denne interiørstilen, som vi har kalt Care, følger en klassisk trend, og produktene passer i det moderne hjemmet så vel som på hytta. Stilen har hentet mye inspirasjon fra tradisjonelle håndverkstradisjoner – enkelte design
har røtter fra India!

Tuftede puter og pledd i sort og beige

Stuen fyller vi med naturlige materialer som lin, ull og andre grove tekstiler med struktur i stoffet. På puter, pledd og gulvtepper er det trendy med tuftede tekstiler! Tuftingen er et alternativ til veving når vi ønsker mønster i stoffet. Luven stikker opp som gress, og kan være både lang og kortklippet, og i et annet materiale enn basematerialet. Dette skaper dynamikk, gjør hvert produkt unikt og er samtidig veldig mykt og behagelig. Perfekt denne høsten!

På bordet dekker vi med linduker og bomullsduker i naturfarger. En brikke eller løper med mønster eller farge som matcher resten av borddekkingen gjør det hele litt mer spennende. Bruk gjerne en vase med friske eller tørkede blomster som blikkfang! Fargetonene i vår høststil går i beige og sort, i ganske harde kontraster, ispedd offwhite og en blekrosa accent.

Favoritter til soverommet

På sengen ønsker vi sengesett som enten er ensfargede, eller småmønstrede i en ton-i-ton fargepalett. Vi holder oss til bomull og lin - og unner oss et sett med egyptisk bomull for ekstra luksus.

Lun flanell er også svært populært nå inn mot den kjøligere årstiden. Våre flanell sengesett kommer i farger og mønstre for enhver smak og stil, både til hjemmet og til hytta og til en svært god pris!

De viktigste accessoirene er i strå og lyst treverk. Keramikk i skulpturelle former er aktuelt også i dette temaet. En spennende trend som bringer frem en god harmoni og balanse til hjemmet.