Vi innreder huset til høsten!

Vi innreder huset til høsten!

Vår Lodge Collection er en kolleksjon av produkter som gjør seg godt både i det moderne hjemmet og på hytta. Det er klassiske interiørartikler, med høstlige fargetoner og tekstiler som fanger den myke og lune komforten vi ønsker oss på denne årstiden.
Tone Kroken og et vakkert dekket bord med vaser

Interiørstylist Tone Kroken har stylet alle rom for oss, og har skapt en atmosfære med komfort, varme og eleganse i fokus. Tone er interiørstylist, influencer og fast ekspert i podcasten «Interiørrådet» – les mer her for å se hvordan hun har tryllet med vår Lodge Collection. 

En peisestue med loungestol, puffer og interiør

Bruk av farger

Fargetonene holdes nøytrale med sand, grå, off-white, ispedd blåtoner og brun-orange som accent. De viktigste accessoirene er i treverk, da i en mellomtone eller helt mørkbeiset. Vi legger til glass og keramikk for å tilføre det elegante.

Dekket bord med linduk i brent gultone
Kjøkkenbenk med fjøler, redskaper og urter

«Fargene passer meg og min stil helt perfekt» sier Tone Kroken. «Rolige toner kombinert med brente kryddertoner og dype gode farger - organiske detaljer som de vakre runde treboksene, kurver og andre naturlige elementer er med på å gi det rustikke, autentiske logde preget. Og med klassisk mønsterbruk kombinert med helt nye uttrykk får denne kolleksjonen sitt eget personlige uttrykk - selv om det også oppleves som klassisk og tidløst.» 

Seng med blått sengesett i lin

Noe til alle rom

Tone forteller at utvalget i kolleksjonen er stort og bredt, og at hun finner noe som passer i alle rom. «Det er spennende når ting kan blandes og mixes – så jeg kan skape et levende hjem med patina og en herlig luksuriøs stemning». Produktene i denne kolleksjonen er av gode kvaliteter som holder seg fine over lengre tid. Varig og solid interiør er både vakkert og mer bærekraftig!  

Baderom stylet av Tone

Tones Krokens visjon

Tekstilene i denne høststilen er gjerne i lin eller ullblandinger. Mye ensfarget – men også ruter om du innreder hytta på fjellet. Tones Krokens visjon da hun stylet denne stilen var å finne den gode, lune stemningen vi søker om høsten. De gode samtalene foran peisen og følelsen av å pakke seg inn i myke, varme tekstiler mens det blir mørkere og kjøligere ute.

Her er Tone Krokens favoritter fra Lodge Collection: