Klassisk og maritim sommerstil

Dette er historien om lange feriedager ved bassenget, på stranden eller i seilbåten. Vi søker oss mot det avslappende og rolige livet med havbris og frisk luft, og innreder med en maritim stil. Interiøret er perfekt både hjemme, på sommerhytta og i båten! Dette er vår klassiske sommerstil Summer Breeze.

Lyse, florlette gardiner som vaier i vinden. Om sommeren ønsker vi oss lyse gardiner i stuen, gjerne i lin eller lett bomull - men ikke glem at gardiner er et superfint interiørelement utendørs også! Det kan være fint å bruke gardiner for å avskjerme soner på uteplassen eller i hagen. På pynteputer og pledd ønsker vi oss ruter og striper, i tråd med den maritime stilen, og vi syns også det er gøy med motiver fra havet!

Dekk sommerbordet

Det er en helt spesiell følelse å spise utendørs om sommeren. Dekk bordet med en naturlig linduk og servise i keramikk, her også med havets blåfarger og grønntoner. Tekstiler i lin som duk og tøyservietter er fine som naturlig krøllet - de trenger ikke strykes hvis du ønsker et mer avslappet uttrykk på borddekkingen.

Sommer på soverommet

Det er deilig å legge seg i et utluftet, lyst og sommerlig soverom på denne tiden av året. De flestes favoritt på sengen er sval og krisp krepp - og vi har krepp sengesett i mange fine farger og design. Det er også nydelig med sengesett i bomulls-percale eller stenvasket sateng, gjerne med broderier og maritime motiver til denne stilen. Velg også et lett sommerdyne for å sikre deg god søvn på varme sommernetter.

Skap avslappende og koselige områder hvor du kan hvile ut og kose deg med en god bok i sommer. Finn frem freste utemøbler, store, deilige badehåndklær og pynt rundt deg med grønne planter i store krukker. God sommer!