Vårlig interiør

Vårlig interiør

Ønsker du å gjøre hjemmet ditt lett og lekent, men samtidig holde på det stilrene og moderne? Denne vårlige stilen har vi valgt å kalle Humble Romance, da den har en drømmeaktig og romantisk harmoni, og også er tidløs og stilfull.
Stue med beige gardin og rosa pledd

Fyll opp med pynteputer og pledd

Fargepaletten holder seg til beige, hvit og feminine fargetoner. Vi balanserer nyanser av rosa og de noe støvete lillatonene mot de behagelige, lyse fargetonene som går igjen hele denne våren. Vi ønsker oss gardiner, pynteputer og pledd i kvaliteter som lin, vasket bomull og ren ull. Tekstilene er gjerne med strukturer, broderier eller florale mønstre.

Seng med lyst sengesett med beige, nostalgisk mønster

Vårfølelsen på soverommet

På soverommet bringer vi inn det litt romantiske ved å trekke frem florale mønstre og en hint av behagelige rosatoner. Det trenger ikke være mye - enten på sengesettet, på gardinene eller kun på hotellputene. Opp til deg! Det gir et varmt og innbydende inntrykk, og en frisk og vårlig stemning. Sett opp vinduet og luft ut rommet med den kjølige vårluften.

 

Alt til stuen - også møblene!

Ikke glem at vi har fått inn fantastisk fine møbler, som sklir rett inn i stilen! Til stuen finner du alt fra sofaer og lenestoler, til skjenker og spisestuemøbler. Vi har senger i flere ulike komforter og også en praktisk duo-bed som kan fungere som både sofa og seng!

Stue med loungestol fra Kid og broderte pynteputer