Slik vil vi ha det i høst!

Slik vil vi ha det i høst!

Ny sesong ligger foran oss, og vi ser frem til å innrede hjemmet med litt nyheter, samtidig som vi gjerne vil ta med oss det lyse og sommerlige så lenge vi kan. Høsten er en tid for ro og hygge, og vi gleder oss til å gå den i møte sammen med dere.

  Denne klassiske stilen har vi valgt å kalle Pose. Den legger vekt på naturlig lys, derfor går vi for florlette gardiner i lin eller tynn bomull som slipper lyset inn. Vi vil også ha komfort og funksjonalitet, og det er hentet mye inspirasjon fra den superaktuelle Japandi-trenden som kombinerer skandinavisk minimalisme med japansk eleganse. Vi vi ha det vakkert og litt unikt, men samtidig koselig denne høsten.

  Vi lar oss inspirere av lyse naturtoner, runde former og litt ekstra kreative dekorelemeter som vaser, lysholdere, blomsterpotter og kurver. Dekorelementene er nesten utelukkende laget av naturlige materialer, alabast og keramikk er favoritter! Men det skal ikke være for mye pynt på ett sted, så det bugner og blir overflødig. Less is more.

   Fargetonene holder seg til naturtoner, med offwhite, sand og brunt som base. Men i tillegg spreker vi det hele opp med bruk av en kombinasjon av dempede og klare blåtoner! Det gir stilen mer personlighet og varme. De delikate vevingene og mønstrene utgjør et unikt uttrykk i seg selv, så vi kan holde fargepaletten rolig og harmonisk. 

    Tekstilene er for det meste ensfargede, med med innslag av både vevede jaquarder, print og noe florale mønster, både småblomstrede og store blomster. På sengesettene velger vi helst sateng eller stenvasket sateng, percale, egyptisk bomull eller krisp krepp!