LOGG INN FØR DU HANDLER FOR MEDLEMSPRISER OG FRI FRAKT OVER 599* | BLI MEDLEM HER

Pale Harmony - inspirert av vinterens lys og naturlige fargeskala

Pale Harmony - inspirert av vinterens lys og naturlige fargeskala

Er du spent på interiørtrendene for 2023? Vi ønsker vintersesongen velkommen med en lys og naturlig fargeskala som understreker og omfavner den nordiske livsstilen. Vi ser at tiden vi lever i reflekterer alt rundt oss - også interiørtrendene. Usikkerhet i samfunnet fører til at vi ønsker det trygt og koselig hjemme, med hint av oppmuntrende farger. Vi styler sofaen med myke pledd og pynteputer i ulike fasonger - en koselig krok på vinterkveldene.

 

 

lys stue med gardiner, pynteputer, blomster
spisestue, borddekking, beige gardiner

«Eksklusiv alabast, klassisk marmor og farget eller lysreflekterende glass går igjen i dekorelementene. Og ikke minst en mengde med håndlaget og unik keramikk i lekre former som blir som små skulpturer i rommet.»

Nostalgisk

Vårt første vårtema har vi kalt Pale Harmony. Der varmt, tidløst og innbydende med overvekt av klassiske tekstilmaterialer som lin, ull og bomull. Mønstre og broderier henter frem det nostalgiske, og vi bruker ton-i-ton farger i designene. Det er fint med ulike strukturer brukt sammen, som tuftede overflater, innvevede mønstre og lekre jaquarder.

Materialer

Fargene holdes lyse. Natur-toner og himmelblått, med brun og honning som lette kontraster.
Håndverk og naturlige materialer er gjeldende også på accessoirene. Dekk et lett og naturlig bord med innslag av tre og strå som dekor.