Quiet Luxury – den nye nordiske stilen!

Er du spent på interiørtrendene for 2024? Våre to interiørstiler for våren går under stilretningen Quiet Luxury som preger den nye nordiske stilen. Luksus i denne sammenhengen handler om det vi søker nå; ro, sanselighet, stemning og å kjenne etter.

 

 

  Vårstilene spiller på en følelse av eleganse og en sofistikert enkelhet. Begge temaene henger fint sammen og passer inn i de fleste eksisterende interiør med sitt enkle uttrykk i linjer, form og håndarbeidspreg. Og viktigst av alt er kvalitetstanken. Selv om tema er vår, er alt laget med tanke på å kunne vare.

   Quiet Luxury er en retning som omfavner den nedtonede nordiske livsstilen og den naturlige fargeskalaen, men tilfører også litt intellektuell og kunstnerisk atmosfære. I stuen vil vi ha nøytrale, stilrene møbler, men at det skal bugne av pynteputer i litt ulikt design, fasong og materiale. Fargepaletten er naturlig, fra lys off-white til varmere toner som naturlig lin, honning og hint av blått og jadegrønt.

    Her tør vi å blande tungt med lett, og utforske form og tekstur. Håndverk, tradisjoner og detaljer verdsettes, og det håndlagede og bærekraftige foretrekkes. Når du skal dekke bordet, ta med deg at du vil skape et jordnært og innbydende miljø, med et hint av overraskelse i form av morsomme mønstre. Buede skjellkantinger på tekstilene skaper en moderne twist på det klassiske og konforme uttrykket.

     Til soverommet bringer vi inn indiske blokkprint og kombinerer det med broderi, ruter og enkle striper. Alt i den samme duse fargepaletten, men med hint av klare blå- og grønntoner. For å gjøre det hele komplett, går vi også for nattøy og morgenkåper i matchende mønster og farger. Det helhetlige er også med på å understreke følelsen av ro og velbehag. Velkommen vår!