Fun living!

Fun living!

Farger spiller en stor rolle når det kommer til hvordan vi føler oss. Vi nyter late og lekfulle dager i solen – vi er glade, det er ferie og vi nyter fine dager i et fargerikt miljø! Sommer-følelsen blir ikke mer komplett enn dette. Denne søte, skandinavisne sommerstilen har vi valgt å kalle Playful Optimism!
Badehåndklær i fine pastellfarger

Glade pastellfarger og enkle eller abstrakte former. Dette er en leken og optimistisk stil som får oss til å drømme om sommerferie! Vi ønsker oss badehåndklær, sitteputer og luftige kaftaner som vi kan ha med på stranden eller ved bassengkanten.

Blomster på sengesett og pynteputer!

På tekstilene plukker vi frem spreke blomstermønstre, både store og små, som kombineres med en nostalgisk stripe. Det er hentet noe inspirasjon fra 70-tallet, men med en mer moderne og søt vri. Kombiner gjerne flere farger og mønstre på sengesettene, og pynt med mønstrede pynteputer – men da holder vi resten av interiøret ensfarget hvitt og beige for å beholde den skandinaviske roen. 

Det perfekte sommerbordet

Når sommerbordet skal dekkes, setter vi her frem fargerike vaser og dekorerer med blomster i naturens spreke farger. Vi legger på en enkel, hvit linduk som base, og dekker med servise i stilren keramikk. Vaser, lysholdere og annen bordpynt får stikke seg frem i alle pastellfarger som er!

Fresh new look

Vi oppfordrer til en leken sommer hvor du rett og slett bare har det litt gøy! Ta med deg pledd, puter og stråvesker ut på piknik, sett på deg solhatten og nyt sommerdagene til det fulle.