Stilrent og praktisk med screens

Stilrent og praktisk med screens

Har du et behov for å skjerme for lavt sollys igjennom vinduet? Da kan solskjerming med screens være løsningen for deg! Innvendige screens, som er transparente rullegardiner, skjermer mot solen samtidig som de bevarer utsikten.

Praktisk og stilrent med transparent rullegardin

William screen er en stilren og transparent rullegardin som filtrerer lyset samtidig som utsikten bevares. Dette er en type innvendig solskjerming som passer perfekt i rom der du ønsker å beholde både utsikt og dagslys.

Screens er ikke bare pene å se på, men gir samtidig et behagelig lys og bidrar til å holde varmen ute. Med denne type solskjerming i stuen vil du dermed få en behagelig temperatur i rommet om sommeren. 

transparente rullegardiner

Montering av screens

Screen rullegardin er underrullet, og kan monteres i tak, vegg eller nisje. Den er enkel å henge opp, og trenger du hjelp til montering kan du følge vår monteringsanvisning.

Rullegardinene reguleres med et kjedetrekk. Har du små barn i huset, er det viktig å montere dem slik at snorene er utenfor rekkevidde. I Kid Interiør er vi opptatt av barnesikkerhet, og våre screens er derfor barnesikre i henhold til EN 13120. Produktet leveres med barnesikkerhetsanordninger, kjedestrammer og snorbryter.

rullergardiner på kjøkkenet
Nyt det deilige dagslyset store vinduer gir, og behold samtidig utsikten med screens rullegardiner. 

 

Størrelser på William screen rullegardiner

Hos oss finner du flere ulike størrelser på screen solskjerming. Våre produkter leveres i 250 cm høyde og i flere ulike bredder:

80 cm x 250 cm
100 cm x 250 cm
120 cm x 250 cm
140 cm x 250 cm
160 cm x 250 cm
180 cm x 250 cm
200 cm x 250 cm


Breddene 180 cm og 200 cm kan kun bestilles i nettbutikken.

Screens passer perfekt til store vinduer, og rullegardinen kan også kappes i ønsket bredde. Målene inkluderer beslag slik at stoffduken måler 3–4 cm mindre enn den oppgitte størrelsen. Vi tilbyr også måltilpasset solskjerming.

Usikker på hvilken type solskjerming som passer hos deg? Her kan du finne mer inspirasjon og lese mer om våre ulike solskjermingsløsninger.

Kapping av rullegardiner

Her er en monteringsfilm om kapping av rullegardiner og montering.