Solskjerming: bad og gang

Solskjerming: bad og gang

På badet ønsker vi å skjerme for innsyn, samtidig som gardinen må tåle fuktighet og damp. I gang og hall kan du velge fritt etter stil og behov. Her kan du lese mer om solskjermingsløsninger for bad og gang.

Solskjerming på badet

På et bad med dusj eller badekar hvor det jevnlig blir fuktig, er persienner i aluminium det beste valget. Et annet alternativ er en fuktbestandig transparent gardin, som slipper inn dagslys samtidig som den skjermer for innsyn. Finn din favoritt – og style ditt badevindu!

Til et lite vindu på et toalett hvor det ikke er spesielt fuktig luft, der man vil skjerme for innsyn, er en plisségardin eller en transparent rullegardin gode valg. Velg gjerne en opp&ned-plisségardin slik at du kan justere hvor du vil dekke til, og på den måten slippe inn lys over og/eller under. Mange av våre plisségardiner og rullegardiner kan kappes til ønsket størrelse, se monteringsfilmer.

Solskjerming i gang og hall

Til gang og hall velger du det som passer ditt behov og din stil best. 

Lameller

Lameller er praktisk og moderne, og kan være et fint dekorelement i gangen eller hallen. Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner, er lamellgardiner et godt alternativ. Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute. Lamellgardiner kan tilpasses perfekt til ditt vindu og ditt behov. Les mer om lameller.

Plisségardiner

Plisségardiner er fleksible og tar liten plass i vinduet. Velg mellom topphengt eller trinnløs opp-og-ned-plisségardin. Les mer om plisségardiner

Aluminiumspersienner 

Persienner egner seg i alle rom, og kan bestilles i mange lekre farger. Les mer om fordelene ved persienner.


Her kan du lese mer om ulike typer solskjerming. Besøk gjerne også vår inspirasjonsside og se vår solskjermingsbrosjyre. Du er alltid velkommen til din nærmeste Kid Interiør-butikk for hjelp og råd.