Fordeler med persinner

Fordeler med persinner

Persienner skjermer effektivt for lys, og er enkle å rengjøre. De kan brukes i alle rom, men egner seg spesielt godt på baderom, våtrom og kjøkken.

Persienner er laget av aluminium. De tåler derfor fukt og har lang levetid. Våre persienner finnes i mange lekre farger – også metalliske. Persienner har et klassisk design som aldri blir feil, og de gir dessuten god skjerming for solen.

Montering av persienner

Persiennene fra Kid kan monteres både i tak og på vegg. Du kan også velge å henge persiennen inne i vinduskarmen, eller utenpå. Det avhenger litt av type vindu og hvor stor vinduskarmen er. Svinger vinduet innover, bør du henge persiennen utenpå vinduskarmen. Vil du henge persiennen inne i vinduskarmen, men får lufteventilen i veien, kan en løsning være å montere persiennen på små treklosser.

Kuttes i ønsket bredde

Persiennene kan kuttes til ønsket bredde. I tillegg kan lengden justeres. Du bør bruke egen persiennesaks for å kutte lamellene. Topp- og bunnlisten er i aluminium, og må kuttes med baufil. Lengden justerer du enkelt ved å fjerne lameller til du har lengden du ønsker.
Persienner på bad og i gang
Fleksibelt med persienner

Måltilpasset

Selvom vi har et stort utvalg størrelser i våre persienner, kan du som kunde være nødt til å kjøpe måltilpassede persienner til dine vinduer. Vi tilbyr selvsagt måltilpasset solskjerming, les mer om det her
Her kan du se en film om hvordan du bør måle opp ditt vindu før du bestiller måltilpasset persienner: