• Inspirasjon
  • Solskjerming og gardiner etter dine mål og behov
Solskjerming og gardiner etter dine mål og behov

Solskjerming og gardiner etter dine mål og behov

Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming og gardiner av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Plisségardiner, rullegardiner, persienner eller lamellgardiner - vi hjelper deg å finne riktig løsning.

Det finnes et stort utvalg farger, tekstiler og design å velge mellom, og bestillingen gjøres enkelt med noen få tastetrykk eller i en av våre butikker.

Her kan du bestille måltilpasset solkjerming.

Hvit plisségardiner på kjøkken med modell

Plisségardiner

Plisségardin velges etter funksjon og behov. Den kan skyves helt sammen, slik at utsyn bevares, samles på midten eller trekkes helt ut og dekke hele/deler av vinduet. Den er enkel å montere og tar liten plass. Velg mellom lysfiltrerende og lystett plisségardin, enten med ett-lags stoff eller med to-lags stoff (dobbel), som er både lyddempende og energibesparende. Den stillestående luften mellom stofflagene virker som isolasjon, og holder vinterkulden/sommervarmen ute. Dobbel plisségardin har ingen synlige hull eller synlige tråder, og er 100% lystett.

Våre størrelser kommer i 40–160 cm bredde, og i høyde opptil 210 cm. Vi har også plisségardin som passer til verandadør. Dersom ikke vinduene dine passer til standardmål så kan du bestille målbestilt plisségardin her

Lystett plisségardin

Rullegardiner

Rullegardiner gir et enkelt og stilfullt uttrykk med sine rene linjer. Det er en klassisk måte å skjerme for solen, og med våre rullgardinsløsninger er alt gjennomført til minste detalj. Rullgardinen leveres både med kjedetrekk og som trådløs variant, som egner seg spesielt godt på barnerom. Den trådløse rullegardinen har en unik softclose-fjærmekanisme; et lite rykk, og gardinen ruller stille og mykt opp. Vi har også søte, lystette print for barnerom. Rullegardiner fåes både som lystette og transparente/lysfiltrerende. Vi har transparente screen som gir et moderne uttrykk, leveres opp til str. 200 x 250 cm.
Se utvalget av måltipassede rullegardiner her.

Mørke og lyse rullegardiner
Lystett rullegardin

Lamellgardiner

Lamellgardiner er praktisk og moderne. Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner, er lamellgardiner et godt alternativ. Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute. Lamellgardinene våre er trådløse og dermed barnesikre. Skinnen leveres med førerstang som både regulerer vinkelen på lamellene og fungerer som trekkstang. Lamellgardiner kan tilpasses perfekt til ditt vindu og ditt behov. De finnes i mange farger og strukturer, også lystette. Standard lengde er 2,5 meter. Hvite fås også i 5-meters lengde, eller skreddersy på maalbestilling.kid.no.

Mørke og lyse lamellgardiner

Persienner

Persienner er laget av kvalitetsmateriale aluminium, og har lang levetid. De er enkle å rengjøre og egner seg derfor spesielt godt på bad, våtrom og kjøkken.
Bestill måltilpassede persienner på maalbestilling.kid.no.

Persienner på bad

Liftgardiner

Med liftgardiner kan du skape akkurat den hyggelige stemningen du ønsker. Kolleksjonen gir deg et bredt utvalg av farger og design. Se utvalget på maalbestilling.kid.no.

Beige liftgardiner

Gardiner

Vi tilbyr et stort utvalg av spesialtilpassede gardiner, i mange farger fra transparent til helt lystett stoff. Du kan også velge mellom mange typer oppheng og legge til gardinskinne hvis du ønsker. Bestill måltilpassede gardiner her.

Lystette gardiner

Hjelp til oppmåling

Trenger du hjelp til oppmålingen? Se våre veiledninger med filmer for å sørge for at du tar riktige mål.

Bestilling av spesialtipasset solskjerming og gardiner

Bestilling av måltilpasset solskjerming eller gardiner gjøres enkelt via maalbestilling.kid.no. For målbestilte varer er leveringstiden normalt ca. 4 uker.