Hvilken type solskjerming trenger jeg?

Hvilken type solskjerming trenger jeg?

Vi tilbyr et stort utvalg løsninger for solskjerming av vindu. Velg mellom persienner, lameller, plissé- eller rullegardiner som enten filtrerer eller stenger lyset helt ute. Her får du hjelp til å finne solskjermingsløsningen som passer dine behov.

Hvilken type solskjerming til vindu trenger jeg?

Har du store eller små vinduer? Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute? Vil du skjerme litt, men beholde utsikten? Liker du et stramt uttrykk eller  en mer lun og hyggelig stil?

Det er mange hensyn å ta. Vi har et stort utvalg av solskjerming samlet under vårt varemerke Dekosol ®. Vi er opptatt av kvalitet, design og funksjon. Her kan du få mer inspirasjon og se alle våre solskjermingsløsninger.

Her finner du vår solskjermingsbrosjyre.

Rullegardiner

Alle rullegardiner fra Kid Interiør finnes i flere bredder og farger. De kan leveres både med kjedetrekk og som trådløs variant. Kjedetrekket fås også i stål, noe som kan gjøre rullegardinen mer dekorativ. Den trådløse varianten har en unik softclose-fjærmekanisme; et lite rykk, og gardinen ruller stille og mykt opp. Les mer om rullegardiner.

Transparente rullegardiner:

- Beholder utsikt

- Skjermer for innsyn

- Enkel og stilren

Lystette rullegardiner:

- Stenger lyset helt ute

- Enkelt og stilrent

- Skjermer møbler og interiør

Plisségardiner

- Fleksibel og dekorativ

- Lysfiltrerende eller lystett

- Kan trekkes opp fra bunnen og ned fra toppen

- Tilpasses vindusflaten

- Utallige varianter å velge mellom

- Tar liten plass i vinduet når den er trukket opp

- Gir et mykt og behagelig uttrykk når trukket ned

Plisségardiner er et moderne og fleksibelt alternativ til persienner som tar liten plass. Den kan skyves helt sammen, slik at utsyn bevares, samles på midten, eller trekkes helt ut og dekke hele/deler av vinduet – alt etter behov. Velg mellom lysfiltrerende og lystett plisségardin, eller lyddempende og energibesparende type. Vårt utvalg finnes i 60–140 cm bredde, og i høyde på opptil 210 cm som passer til verandadør. Les mer om plisségardiner.

Lameller

- Passer til å regulere innsyn og dagslys i store vinduer

- Praktisk og moderne

- Skaper fine lys- og skyggevirkninger i rommet

Lameller er praktiske og moderne. Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner, er lamellgardiner et godt alternativ. Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute lyset. De kan åpnes og lukkes, eller trekkes helt til siden. Les mer om lameller.

Persienner

- Klassisk og stilrent

- Enkelt å regulere innsyn og lys

- Enkel å rengjøre

- Finnes i flere farger

Våre aluminiumspersienner er laget av kvalitetsmateriale, og har lang levetid. Persienner er enkle å rengjøre og egner seg derfor spesielt godt på bad, våtrom og kjøkken. Finnes i flere farger og størrelser. Les mer om persienner.

Barnesikring av solskjerming

Vi har sørget for et barnesikkert oppheng av våre solskjermingsprodukter med snortrekk. Benytt childsafe veggfeste som må festes 150cm over gulvet, som sikrer at snorene holdes utenfor barns rekkevidde. Rullegardiner med kjedetrekk gjøres barnesikker ved å benytte snorbryter og snorstrammer. Barnesikring følger med alle våre produkter med snorer og kjedetrekk. Les monteringsanvisning for forklaring til hvordan produktet gjøres barnesikkert.

 

Måltilpasset solskjerming

Selvom vi har et stort utvalg standard størrelser i våre solskjermingsprodukter, kan du som kunde være nødt til å kjøpe måltilpasset for at det skal passe i dine vinduer. Vi tilbyr selvsagt måltilpasset solskjerming i et stort utvalg varianter, les mer om det her.

Våre måltilpassede solskjermingsløsninger er veldig enkle å montere, og gjør derfor solskjermingen billigere enn leverandører som monterer for deg. Med våre gode forklaringer og videoer klarer du enkelt å montere Dekosol solskjerming selv.