Møbler opptil 50%! | Solskjerming opptil 50%! | Fiberdyner og puter 50%!

Solskjerming: Stue

Solskjerming: Stue

Til stuen velger du fritt etter egen stil og eget behov. Vinduenes utforming er selvfølgelig et viktig utgangspunkt for hva du kan velge. La oss vise deg forskjellige muligheter du har for solskjerming i stuen.

Tenk også over funksjon. Har du behov for solskjerming? Vil du redusere innsyn samtidig som du beholder utsikten? Unngå at møbler falmer? Ha det helt lystett eller spare energi? Dette hjelper deg i valget av riktig løsning. Style ditt vindu!

Plisségardiner

Plisségardin er et mykt alternativ til persienne, er enkel å montere og tar liten plass. Den kan skyves helt sammen, eller trekkes ut og dekke hele eller deler av vinduet – alt etter behovet. Vi har plisségardiner som monteres i topp og bunn og dekker hele eller deler av vinduet eller kun i toppen. 

solskjerming i stue


solskjerming plisségardiner

Dekorativ rullegardin

Lystette rullegardiner passer som solskjerming i alle rom, og vil gjøre rommet mørkt og behagelig, selv på lyse sommerkvelder/ -netter. Vi har både lystette og transparente rullegardiner i flere bredder, farger og design. Du kan også velge mellom kjedetrekk og trådløs.

Transparent rullegardin

Transparente rullegardiner er laget av et materiale som filtrerer lyset. Dermed bevarer man utsikten, samtidig som man hindrer innsyn. Med en børstet aluminiums-bunnlist og kjedetrekk i stål passer den fint inn i stuen.

Alle våre rullegardiner fåes enten med kjedetrekk eller som en trådløs variant som gjør den helt barnesikker, og i mange bredder og lengder.

Lamellgardiner 

Lameller er praktisk og moderne. Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner, er lamellgardiner et godt alternativ. Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute. Lamellgardiner kan tilpasses perfekt til ditt vindu og ditt behov. De finnes i mange farger og strukturer, også lystette.

lameller til stue