LOGG INN FØR DU HANDLER FOR MEDLEMSPRISER OG FRI FRAKT OVER 599* | BLI MEDLEM HER

Hvilken solskjerming trenger jeg på soverommet?

Hvilken solskjerming trenger jeg på soverommet?

Liker du at det er helt mørkt på soverommet, eller vil du ha dagslys på morgenen? Riktig solskjerming er ekstra viktig på et soverom, og det finnes mange varianter å velge mellom. Her får du hjelp til å finne riktig løsning for ditt behov.
Enten du foretrekker stummende mørke eller bare vil skjerme for innsyn, så har vi en løsning som passer for deg. Plisségardiner, rullegardiner og lystette gardiner i ulike varianter er alle gode alternativer på et soverom. Har du store og/eller høye vinduer, kan også lameller være en god løsning.

Plisségardiner på soverommet

Plisségardiner er et moderne og fleksibelt alternativ til persienner som tar liten plass. De kan skyves helt sammen, slik at utsyn bevares, samles på midten, eller trekkes helt ut og dekke hele/deler av vinduet – alt etter behov. Velg mellom lysfiltrerende og lystett plisségardin, eller lyddempende og energibesparende type. Vårt utvalg finnes i 60–140 cm bredde, og i høyde på opptil 210 cm som passer til verandadør. Plisségardiner egner seg også godt i skråvinduer. Les mer om plisségardiner. 

Plisségardiner på soverommet

Rullegardiner på soverommet

Alle rullegardiner fra Kid Interiør finnes i flere bredder og farger. De kan leveres både med kjedetrekk og som trådløs variant. Kjedetrekket fås også i stål, noe som kan gjøre rullegardinen mer dekorativ. Den trådløse varianten har en unik softclose-fjærmekanisme; et lite rykk, og gardinen ruller stille og mykt opp. Les mer om rullegardiner.

Transparente rullegardiner:

  • Beholder utsikt
  • Skjermer for innsyn
  • Enkel og stilren

Lystette rullegardiner:

  • Stenger lyset helt ute
  • Enkelt og stilrent
  • Skjermer møbler og interiør

 

Lameller på soverommet

Lameller er praktiske og moderne. Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner, er lamellgardiner et godt alternativ. Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute lyset. De kan åpnes og lukkes, eller trekkes helt til siden. Les mer om lameller.

Lystette gardiner og liftgardiner

Vi har et stort utvalg lystette gardiner og lysdempende liftgardiner som stenger lyset ute, og som dessuten er like fine som andre gardiner. Gardiner vil gi et lunere preg på soverommet enn andre typer solskjermingsløsninger, og kan nå helt til gulvet om du ønsker det. Hva med en tynn, transparent gardin innerst og en lystett gardin utenfor? På denne måten får du et eksklusivt og elegant preg på soverommet, som dessuten er veldig funskjonelt siden du kan justere lys og innsyn. Les mer om våre lystette gardiner og om hvordan du får hotellfølelsen på soverommet.

Måltilpasset solskjerming på soverommet

Mange av våre solskjermingsløsninger kan tilpasses ulike mål ved å kappes, men hvis du ønsker det kan du også bestille en spesialtilpasset solskjermingsløsning på mål.

Se alle artikler om solskjerming her, og husk at du alltid er velkommen til din nærmeste Kid Interiør-butikk hvor du kan få hjelp til å finne riktig solskjermingsløsning.