Solskjerming: kjøkken og allrom

Solskjerming: kjøkken og allrom

Til kjøkkenet er hygiene og solskjerming to viktige stikkord for valg av riktig gardinløsning. Har du store vinduer helt til gulvet kan det også være fint å skjerme for innsyn. Her får du hjelp til å finne beste løsning på ditt kjøkken.

Kjøkkengardiner kan være utsatt for stekeos og sprut, og derfor er muligheten for enkel rengjøring av gardinene et viktig hensyn å ta. I tillegg er det fint å kunne skjerme maten og spisebordet for direkte sollys. Velg det som passer best for deg – her er det mange muligheter.

Klassisk persienne på kjøkkenet

Aluminiumspersienner er enkle å rengjøre, og egner seg derfor spesielt godt på et kjøkken. Finnes i flere farger og størrelser. Les mer om fordelene ved persienner.

Plisségardiner

Plisségardinen kan skyves helt sammen, eller trekkes ut og dekke hele eller deler av vinduet – alt etter behovet. Vi har også lystett, lyddempende og energibesparende plisségardin. 

plisségardiner på kjøkken


kjøkkenbenk i på kjøkken


Plisségardiner i kjøkkenstue

Screens på kjøkkenet

Transparente rullegardiner eller screens kan være en stilren og praktisk løsning på kjøkkenet. Unngå helst rullegardiner rett ved steketopp eller vask, der vil persienner være bedre pga. rengjøring. Les mer om rullegardiner.

Lameller på kjøkkenet

Har du høye vinduer som går helt til gulvet, så er lameller en dekorativ og praktisk løsning.


Her kan du lese mer om ulike typer solskjerming. Besøk gjerne også vår inspirasjonsside og se vår solskjermingsbrosjyre. Du er alltid velkommen til din nærmeste Kid Interiør-butikk for hjelp og råd.