Alltid fri frakt til butikk • Klikk&hent • Enkel bytte og retur

Naturlig jul med hygge i fokus

Det nærmer seg jul og vi ønsker å kose og finne roen, selv om tiden før jul kan være stressende for mange. Det kan hjelpe å fylle hjemmet med myke stoffer, stemningslys og duftlys og noe varmt og godt i julekoppen. Vår naturlige julestil er komfortabel og behagelig, med fargepalett fra naturen, myke tekstiler og hygge i fokus. 

Naturlig jul i stuen

Har du en moderne og minimalistisk stil hjemme og ønsker at julepynten skal være i stil med hverdagens farger og uttrykk? Her har vi plukket ut produkter som kan passe deg som ønsker julestemning i naturlige farger til jul. Julestemning kan skapes uten det røde interiøret også. Se dette lune og koselige soverommet med mønster av kvister og kranser på puter og sengesett. 

Soverom i stilen naturlig jul

Borddekking

Naturmaterialene fra høstens trender fortsetter inn i jula. Vi trekker naturen inn i hjemmet i form av kongler, kvister og gran – alt skogen har å by på. Kurv, jute og alle typer flettverk passer perfekt inn i denne stilen. Når du skal dekke et bord med juletema er det hyggelig med levende lys og pynt i form av nøtter, kongler, trær og reinsdyr. Hint av gull, kobber eller messing gjør denne naturlige borddekking noe mer elegant, hvis du ønsker et festbord!  

Dame som dekker et julebord
Bord dekket i naturlig stil

Pyntet stue

Julepynten kan settes frem litt etter litt. Det kan være hyggelig å starte så smått med pyntingen tidlig, for å nyte stemningen lengst mulig. Vår naturlige julestil glir kanskje lettere inn med hverdagsinteriøret du har fra før, og man kan smyge julen inn litt etter litt igjennom adventstiden. Duftlys med juledufter er også med på å sette en herlig og forventningsfull stemning i rommet! Se alle våre duftlys her. 

Stue og duftlys
Stue med sofa og pynteputer

Avslappet og enkelt

Dette er en stemningsfull, men avslappet og enkel stil. Tekstilene skal være naturlige, som lin, ull og kraftig bomull. Myke puter i forskjellige materialer myker opp og gir en varm atmosfære. Fargene går i naturens toner, fra off-white til, brunt til mørkt mosegrønt. Stilen passer like godt på hytta som i et moderne, nordisk hjem. Finn din personlige stil og kos deg med julepyntingen!

Naturlig jul i stuen