Påskebord

Dekk et stemningsfullt og vårlig påskebord med enkle grep. Lag en deilig påskefrokost, påskelunsj eller påskemiddag hvor du gir gjestene den gode påskestemningen med et hyggelig pyntet bord 🌼

Dekk et stemningsfullt og vårlig påskebord

Vårsolen har begynt å vise seg i store deler av landet, og vi er på vei mot en lysere og varmere tid. Hvorfor ikke feire denne overgangen med et friskt og stemningsfullt påskebord? Sene frokoster, lange lunsjer og middager med ekstra god mat i løpet av påskedagene, er alle anledninger hvor det er hyggelig å pynte et flott bord.

Pynt påskebordet med egg og naturlige elementer

En gul brikke lager påske på et blunk! Perfekt til frokostbordet. Bytter du ut to brikker med en løper på tvers, kan det bli en romantisk kuvert for to. Bruk litt hyssing, og fest en kvist med gåsunger til hver linserviett - og vips - du har et sjarmerende naturlig element i borddekkingen. Pynt med egg og påskeharer som det lille ekstra som setter påskestemningen til påskefest!

I produktserien Mimosa finner du blant annet servietter, fyrstikker, duftlys, løper og pynteputer med et søtt mønster av gule påskeblomster🌼

I produktserien Mimosa finner du blant annet servietter, fyrstikker, duftlys, løper og pynteputer med et søtt mønster av gule påskeblomster🌼

Vær kreativ med påskedekorasjonene

Gjør det moro å pynte til påske, og la barna få være med å male eggene til påskebordet! Lag bordkort ved å skrive navnene deres på påskeeggene, og kombiner disse med annen pynt som påskekyllinger og påskeharer.

Ved å ta et egg og knyte tøyserviette rundt slik som på bildet, lager du en sjarmerende påskehare!

Stearinlys og kubbelys er enkle elementer som bidrar til den lune påskestemningen. Kombiner påskelys i ulike farger og knytt noen gåsunger eller andre kvister med en bit hyssing rundt lyset, så får du en unik påskedekorasjon på bordet. 

Dekk det store påskebordet raskt og enkelt

Det er ikke nødvendigvis mye som skal til for å pynte et lekkert og stemningsfullt påskebord. Har du dårlig tid eller ønsker du rett og slett ikke å bruke for mye tid og penger på pyntingen? Fortvil ikke – med et par enkle grep kan du skape påskestemning på noen få strakser!

Ta deg en tur ut i hagen eller skogen og plukk med deg noen kvister, kongler og litt mose. Kanskje har det også dukket opp noen nydelige små vårblomster du kan ta med deg? Kombiner de naturlige elementene med en påskefarget duk, et enkelt servise og servietter med påskemotiv, så er pyntingen ferdig på et blunk og du kan bruker mer tid på å nyte et velsmakende måltid rundt bordet med familien.

 

God påske!

Shop påskevarer

Belagt duk gul
Belagt duk gul
-50%

Lilly

Belagt duk gul

249,95 krFør 499,90 kr
Nyhet