Sett ditt personlige preg på bordet med fint middagsservise

Det finnes utallige kombinasjoner av servise, glass og bestikk, men vi har lett for å velge det samme igjen og igjen. Hvorfor ikke variere uttrykket og kombinasjonene med ulikt servise og tilbehør? Skap ditt personlige uttrykk på middagsbordet til hverdag og fest.

Servise og tilbehør til middagsbordet 

Hvorfor ikke gjøre litt ekstra stas på hverdagsmiddagene med fint servise? Andrea er en serie med tallerkner, kopper og skåler i elegant gråblå eller sennepsgul. Denne serien er veldig fin sammen med svart bestikk og Smoke drikkeglass. Varier med og uten duk, bordbrikker og løpere, og prøv å kombinere det du har av glass og bestikk på nye måter. 

Kid_artikkel_Sett_ditt_personlige_preg_pa_bordet_med_fint_middagsservise-artikkel_2022_Innvendig - 1.jpg

Kombiner servise og tilbehør som bestikk, glass og duker på nye måter

East servise er en vakker serie i grålige nyanser med en blank og litt ujevn overflate. Serviset har et litt rustikt preg, og er perfekt både til hverdag og fest. Serien passer sammen med både nøytralt og fargerikt tilbehør. Kombiner gjerne med bestikk i gull og noen fine tøyservietter.
 

Kid_artikkel_Sett_ditt_personlige_preg_pa_bordet_med_fint_middagsservise-artikkel_2022_Innvendig - 2.jpg

Det er alltid stas med en fin duk, men i hverdagen kan det være mer praktisk med en fin løper som gjør det enkelt å rengjøre bordet. Løperen kan også legges over en annen duk. 

Kid_artikkel_Sett_ditt_personlige_preg_pa_bordet_med_fint_middagsservise-artikkel_2022_Innvendig---3.jpg

Les mer om hvordan du dekker festbordet og finn mer inspirasjon til borddekking her.