• Black Friday
Black Friday

Black Friday

Vi er tilbake med gode tilbud på årets Black Friday 24. november 2023!

Hva er Black Friday?

Black Friday startet i USA på 60-tallet, og er kjent som årets største handledag både i fysiske butikker og på nett. Den store salgsdagen faller som regel på den fjerde fredagen i November, dagen etter «Thanksgiving». I USA har denne populære salgsfredagen vært startskuddet for julehandelen, og spesielt julegaveshoppingen. 

Selve navnet Black Friday stammer fra politiet i Philadelphia. Der brukte de uttrykket seg imellom om trafikkaoset og menneskehavet som oppstod under butikksalget på 60-tallet, da millioner av mennesker skulle ut for å kjøpe julegaver.

Hvilke Black Friday-tilbud kan du finne hos oss?

Nettet bugner av tilbud til Black Friday 2023, så det er lurt å lage seg en oversikt over hva man ønsker seg. Black Week-tilbudene hos Kid Interiør er som alltid fremdeles topphemmelige, men her kan du se hvilke produktkategorier som ble bestselgere på Black Friday 2023, som en indikasjon på hva du har i vente under årets store shoppingdag:

Én ting er i hvert fall sikkert – du vil ikke gå glipp av Black Week hos Kid! Her kan du forvente deg et utvalg produkter til ekstra gode priser hele uken, og nye tilbud i løpet av uken før den store dagen! Vi kan love gode tilbud på dyner, puter, sengetøy og mye annet.

Black Friday i Norge

De senere årene har Black Friday blitt en tradisjon, også her i Norge. Tradisjon tro går den store handledagen av stabelen den siste fredagen i november, med gode tilbud og årets beste priser. Tilnærmet alle butikker og nettbutikker i Norge er med på Black Friday eller Black Week i november.

Hva er Black Week?

Black Friday er for mange et kjent begrep, men Black Week og Black Weekend har ikke vært så etablert i Norge før i senere tid. Siden Black Friday oppsto første gang i USA, har konseptet vokst seg mye større. Den økende interessen har ført til at Black Friday har vokst i antall tilbud, butikker og dager – det har oppstått stor konkurranse om å tiltrekke seg kundene, og salgsperioden har dermed blitt utvidet. Black Week har dermed blitt vanlig i flere land, inkludert i Norge.

Når er Black Week 2023?

Det er bare å glede seg til Black Week 2023  hos Kid Interiør ! Salgsuken starter mandag 20. november, og gir deg Black Friday-priser hver dag, hele uken frem til 27. november! Vi er allerede godt i gang med å planlegge spennende tilbud og prisavslag til årets store salg på tekstiler og interiør, det er bare å gjøre seg klar!

Hva er Black Week?

Black Friday er for mange et kjent begrep, men Black Week og Black Weekend har ikke vært så etablert i Norge før i senere tid. Siden Black Friday oppsto første gang i USA, har konseptet vokst seg mye større. Den økende interessen har ført til at Black Friday vokste i antall tilbud, butikker og dager – det har oppstått stor konkurranse om å tiltrekke seg kundene og salgsperioden har dermed blitt utvidet. Black Week har dermed blitt vanlig i flere land, inkludert i Norge.

Hva er Cyber Monday 2023?

Cyber Monday 2023 faller på mandag 27. november, og på denne dagen finner du også gode tilbud på interiør i våre nettbutikker! Cyber Monday havner alltid på mandagen etter Black Weekend, men til forskjell fra Black Friday, som foregår både på nett og i fysiske butikker, skjer Cyber Monday kun på nett.

Opprinnelig var Cyber Monday altså nettbutikkenes Black Friday. Begrepet ble først presentert i en annonsekampanje på nett for femten år siden, og ettersom interessen for netthandel ikke har gjort annet enn å øke de siste årene, har denne shoppingmandagen blitt en naturlig avslutning på Black Week og Black Weekend – årets råeste salgsperiode.

Planlegg og kjøp julegaver under Black Week

Med mange gode tilbud under Black Week, kan det være lett å la seg friste av ting man egentlig ikke har bruk for. Samtidig er julen rett rundt hjørnet, og Black Friday markerer for mange starten på julehandelen og da spesielt handling av julegaver.

Planlegg godt hva du selv trenger og hva du ønsker å gi i gave, og gjør unna julegaveshoppingen allerede i november! Da slipper du å stresse ekstra og unødvendig i desember, og kan heller nyte adventskosen. I tillegg til å redusere stress, er Black Week en unik mulighet for å sikre flotte kvalitetsprodukter til familie og venner til en knallgod pris!

Tilbud fra Kid Interiør under Black Week-salget

Hvis du vil unngå stress og frustrasjon under den store salgsuken hos Kid Interiør, anbefaler vi deg å sikre at brukerkontoen din er opprettet og klar før mandag 20. november 2023. Det er da tilbudene ruller ut, og vi kan love deg at du ikke ønsker å oppleve noe kluss når den store dagen kommer! 

Hvis du ikke har logget inn på brukerkontoen din på en stund, kan det dermed være lurt å logge seg inn og forsikre at all informasjonen stemmer, og at du ikke har glemt passordet ditt.

Få de beste Black Friday-tilbudene rett i innboksen

Husk at du som medlem i Kid interiørklubb får nyhetsbrev med tilbud, nyttig informasjon og spennende tips! Du kan også følge oss på Facebook eller Instagram for å holde deg oppdatert på Black Week og Black Friday-tilbud 2023.

Happy shopping!